Заповнити декларацію 3-ПДФО в Ростові-на-Дону

  1. Складання декларації з податку на доходи в електронному вигляді (онлайн) в Ростові-на-Дону
  2. Заявити майнове відрахування і повернути ПДФО в Ростові-на-Дону
  3. Заявити соціальний відрахування в Ростові-на-Дону
  4. Повернення податку на доходи фізичних осіб в Ростові-на-Дону

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Звернувшись в нашу компанію, Ви отримаєте кваліфіковану допомогу в заповненні декларації з податку на доходи фізичних осіб за 2018, 2017 або 2016 рік і складанні заяв на відрахування і повернення. Ми допоможемо Вам не тільки заповнити декларацію 3-ПДФО при купівлі квартири, будинку або земельної ділянки (майновий податкові відрахування по ст.220 НК РФ), заявити соціальний відрахування по ст.219 НК РФ, професійний вирахування по ст.221 НК РФ, а також зробити повернення податку на доходи. Чекаємо Вас за адресою: Ростов-на-Дону, вул.Чехова, 23 (попередньо запишіться на зручний для Вас час по телефону 8-961-282-45-59. За Вашим бажанням ми здамо Вашу декларацію 3-ПДФО в податковому органі за місцем Вашого обліку і здійснимо її податкове супроводження (контроль в податковій інспекції).

Якщо у Вас є проблеми з отриманням довідок 2-ПДФО (роботодавець знаходиться далеко або ліквідований) - ми допоможемо Вам відновити 2-ПДФО і отримати їх найближчим часом.

Також, Ви можете замовити у нас декларацію 3-ПДФО в електронному вигляді - on-line

Складання декларації з податку на доходи в електронному вигляді (онлайн) в Ростові-на-Дону

Для заповнення, складання і отримання декларації 3-ПДФО on-line необхідно:

  1. Надіслати на наш e-mail - Звернувшись в нашу компанію, Ви отримаєте кваліфіковану допомогу в заповненні декларації з податку на доходи фізичних осіб за 2018, 2017 або 2016 рік і складанні заяв на відрахування і повернення наступну інформацію: Ваші паспортні дані та ІПН (для заповнення листа 1 декларації), копії довідок 2-ПДФО з місця роботи (для заповнення листів А і Ж1 декларації), ціну продажу нерухомості або автомобіля (для заповнення листа А декларації), дату свідоцтва про права власності на придбану нерухомість (з виписки ЕГРН), адреса придбаного об'єкта нерухомості або його кадастровий номер, ціну придбання нерухомості за договором (для заповнення листка І декларації), вартість ремонту об'єкта нерухомості (якщо за договором він при здобутий в стані "стройваріант" - без обробки), вартість оплачених витрат на лікування, навчання або пенсійні внески (для заповнення листа Ж2, Ж3) та копію довідки про сплачені відсотках по іпотечному кредиту (для заповнення листка І декларації).
  2. Протягом 3 - 6 годин Ви отримаєте на свій e-mail готову декларацію 3-ПДФО в форматі pdf, яку легко роздрукувати.
  3. Оплатити вартість в сумі 900 рублів з карти Visa і Mastercard або з мобільного телефону на сторінці нашого сайту - Яндекс гроші (У верхньому меню сайту праворуч).
  4. Або сплатити вказану суму з Яндекс-гаманця, якщо він у Вас є, безпосередньо на наш рахунок - 410011378141097.

За Вашим бажанням, наш менеджер безкоштовно приїде до Вас за даними, необхідними для заповнення декларації 3-ПДФО. При необхідності, ми здамо декларацію до податкового органу за місцем Вашої прописки (реєстрації).

Декларацію про доходи (3-ПДФО) в обов'язковому порядку складають наступні категорії платників податків:

  • індивідуальні підприємці, нотаріуси, адвокати, інші особи, які займаються приватною практикою;
  • фізичні особи - з винагород, отриманих не від податкових агентів;
  • фізичні особи - за доходами, отриманими від продажу майна (квартири, будинку, земельної ділянки, які перебували у власності менше 3 років), якщо вони раніше були приватизовані, отримані в подарунок або в спадщину;
  • фізичні особи, які не зазначені в попередньому пункті, - за доходами, отриманими від продажу майна (квартири, будинку, земельної ділянки або автомобіля, які знаходилися у власності менше 5 років). Дана норма діє з 01.01.2016;
  • фізичні особи - за доходами, отриманими від продажу іншого майна, яке перебувало у власності менше 3 років);
  • фізичні особи, резиденти РФ - за доходами, отриманими від джерел, що знаходяться за межами РФ;
  • фізичні особи - по доходах, при отриманні яких не було утримано податок податковими агентами;
  • фізичні особи, які отримали виграші, виплачені організаторами лотерей і інших заснованих на ризику ігор;
  • фізичні особи, які отримали доходи у вигляді винагороди, виплаченої їм як спадкоємцям авторів творів науки, літератури, мистецтва, авторів винаходів;
  • фізичні особи, які отримали від фізичних осіб доходи в порядку дарування, від здачі в оренду нерухомості, надання платних послуг або продажу акцій.

Податкова декларація за формою 3-ПДФО подається до податкового органу за місцем Вашого обліку. За правилами статті 228 Податкового кодексу РФ Ви зобов'язані за підсумками календарного року подати до податкового органу за місцем свого обліку податкову декларацію за формою 3-ПДФО в строк не пізніше 30 квітня року, наступного за роком, в якому Ви отримали доходи. Реквізити для перерахування податку на доходи Ви можете знайти на сайті Вашої податкової інспекції або у нашого фахівця.

Заявити майнове відрахування і повернути ПДФО в Ростові-на-Дону

Для отримання майнового відрахування в Ростові-на-Дону Вам необхідно звернутися до податкового органу за місцем проживання з відповідною заявою та заповненої декларації за формою 3-ПДФО, копіями: договору на придбання квартири, свідоцтва про реєстрацію права власності, кредитного договору (при наявності іпотеки ), платіжних документів і оригіналами: довідок 2-ПДФО з усіх місць роботи за рік і довідки банку про сплачені відсотках по кредиту (при наявності іпотеки).

Майновий податкове вирахування може бути наданий в 2-х випадках:

1.При продажу нерухомості.

Відповідно до норм підпункту 1 пункту 1 статті 220 НК РФ платник податків, при визначенні податкової бази, має право отримання майнового податкового вирахування в розмірі 1000000 рублів. Замість використання цього права фізична особа має право зменшити суму своїх оподатковуваних податком доходів від продажу нерухомого майна на суму фактично зроблених, документально підтверджених витрат, пов'язаних із зазначеною продажем. При продажу майна, що перебувало у власності платника податку 3 роки і більше, весь отриманий від продажу дохід звільняється від оподаткування і декларація не складається (пункт 17.1 статті 217 НК РФ), якщо раніше ця нерухомість була приватизована, отримана в подарунок або в спадщину. При продажу решті нерухомості доходи від продажу не декларуються, якщо майно до продажу знаходилося у власності платника податків 5 років і більше. При цьому, термін перебування майна у власності, відповідно до цивільного законодавства (пункт 2 статті 8, пункт 1 статті 551 ГК РФ), обчислюється від дати державної реєстрації договору купівлі-продажу (придбання майна) по дату державної реєстрації договору купівлі-продажу (продаж майна ).

Відповідно до статті 217.1 НК РФ податковий орган має право перерахувати суму податку, якщо дохід, отриманий від продажу нерухомості менше, ніж кадастрова вартість, помножена на коефіцієнт 0,7 і донарахувати податок, штраф і пеню.

2. При покупці нерухомості.

Згідно з пп. 2 п. 1 ст. 220 НК РФ платник податків має право отримання майнового податкового відрахування в сумі фактично зроблених витрат на нове будівництво або придбання на території РФ нерухомості на вторинному ринку житла, земельних ділянок, наданих для індивідуального житлового будівництва, і земельних ділянок, на яких розташована нерухомість, що купується, на погашення відсотків за позиками і кредитами, отриманими від російських організацій або індивідуальних підприємців і фактично витраченим на нове будів тельство або придбання нерухомості, земельних ділянок, наданих для індивідуального житлового будівництва, і земельних ділянок, на яких розташована нерухомість, що купується. У фактичні витрати на нове будівництво або придбання нерухомості можуть включатися витрати на розробку проектно-кошторисної документації, витрати на придбання будівельних та оздоблювальних матеріалів, витрати на придбання житлового будинку, в тому числі не закінченого будівництвом, витрати, пов'язані з роботами або послугами з будівництва ( добудові будинку, не закінченого будівництвом) і обробці, витрати на підключення до мереж електро-, водо-, газопостачання та каналізації або створення автономних джерел електро-, водо-, газо постачання і каналізації. Прийняття до відрахування витрат на добудову і обробку придбаної нерухомості можливо в тому випадку, якщо в договорі, на підставі якого здійснено таке придбання, зазначено придбання незавершеною будівництвом нерухомості без обробки. Загальний розмір майнового податкового відрахування, передбаченого цим підпунктом, не може перевищувати 2 000 000 рублів без обліку сум, спрямованих на погашення відсотків (відрахування за відсотками надається окремо і за розміром не обмежується). У разі, якщо майновий податкові відрахування перевищить суму податку на доходи фізичних осіб за звітний рік, то Ви маєте право перенести залишок невикористаного майнового податкового відрахування на наступний рік. Майновий податкове вирахування пов'язаний з придбанням нерухомості надається кожному платнику податків один раз в житті і не поширюється на операції купівлі-продажу, що здійснюються між фізичними особами, які є взаємозалежними (родичами) відповідно до статті 20 НК РФ. У разі придбання нерухомості за договором пайової участі в будівництві (інвестиційний договір) право на відрахування виникає після підписання акту прийому-передачі, в той час, як за звичайними угодами купівлі-продажу таке право залежить від отримання свідоцтва на право власності. У разі, якщо Ви з якихось причин не заявили майнове відрахування за минулі роки - не турбуйтеся! Зробити це можна подавши заяву і декларації (коригувальні декларації) за три попередні роки (не більше). Розмір майнового відрахування по нерухомості - 2.000.000 рублів. За відсотками - 3.000.000 рублів (з 01.01.2014). У разі придбання майна в часткову або спільну власність, майновий податкове вирахування з відсотків по іпотеці надається в розмірі, що не перевищує 3 000 000 рублів, кожному з подружжя (Лист Мінфіну Росії №03-04-05 / 22246 від 20 квітня 2015 року) при умови витрачання кредиту на нове будівництво, придбання об'єкта нерухомості або рефінансування (перекредитування).

Примітка: З 01.01.2014, якщо платник податків придбав нерухомість на суму менше 2 000 000 рублів, і заявив майнове відрахування, то такий платник податків, у разі повторного придбання нерухомості в майбутньому, має право повторно заявити майнове відрахування на суму різниці між сумою 2 000 000 рублів і сумою попередньої покупки.

2.1. Особливості подання декларацій та повернення ПДФО пенсіонерами:

Відповідно до пункту 10 статті 220 НК РФ у платників податків, які отримують пенсії відповідно до законодавства РФ, незалежно від наявності у них доходів, які оподатковуються за податковою ставкою 13 відсотків, майнові податкові відрахування, передбачені підпунктами 3 і 4 пункту 1 статті 220 НК РФ , можуть бути перенесені на попередні податкові періоди.
З 01.01.2014 року всі пенсіонери, в т.ч. працюють, мають право заявити податкове вирахування на придбання житла, за попередні (попередні) податкові періоди (роки), але не більше трьох років (листи Мінфіну РФ №03-04-05 / 7-239 - 01.03.2012, №03-04- 05 / 7-246 - 01.03.2012, № 03-04-05 / 46825 - 01.11.2013). Наприклад, якщо нерухомість придбана в 2018 році, то повернути податок на доходи пенсіонер зможе за 2017, 2016, 2015 роки, подавши до податкового органу за місцем проживання три декларації.
При цьому можливість перенесення на попередні податкові періоди залишку майнового податкового відрахування Кодексом не поставлена ​​в залежність від моменту придбання об'єкта нерухомого майна (договір пайової участі в будівництві), або моменту його оформлення у власність платника податків (договір купівлі-продажу).

Заявити соціальний відрахування в Ростові-на-Дону

Соціальний податкове вирахування в Ростові-на-Дону поширюється на витрати, пов'язані з навчанням в освітніх установах (своє навчання, навчання дітей), оплату послуг з лікування в медичних установах (своє лікування, лікування чоловіка, батьків, дітей), благодійні витрати, на пенсійні та страхові внески. Соціальні податкові відрахування на навчання, лікування, страхові та пенсійні внески надаються в розмірі фактично зроблених витрат, але в сукупності не більше 120000 рублів. Платник податків має право на отримання соціального податкового вирахування, зокрема, в сумі, сплаченої платником податків-батьком за навчання своїх дітей у віці до 24 років, за очною формою навчання в розмірі фактично зроблених витрат, але не більше 50000 рублів на кожну дитину в загальній сумі на обох батьків. Для того, щоб заявити соціальний податкове вирахування Вам необхідно звернутися до податкового органу за місцем проживання із заявою, декларацією за формою 3-ПДФО і копіями первинних документів, включаючи завірену копію ліцензії на надання медичних або освітніх послуг. У разі, якщо соціальний податкове вирахування перевищить суму податку на доходи фізичних осіб за звітний рік, то Ви не маєте права перенести його залишок на наступний рік (в цьому його принципова відмінність від майнового відрахування).

Повернення податку на доходи фізичних осіб в Ростові-на-Дону

Для того, щоб повернути ПДФО (податок на прибуток) необхідна письмова заява платника податків (найманого працівника). Форма такої заяви довільна. У заяві необхідно відобразити реквізити банківського рахунку фізичної особи, на який згодом буде проведений повернення податку на доходи фізичних осіб. З 2011 року податок на доходи фізичних осіб повертається виключно в безготівковій формі (на рахунок фізичної особи). З цього ж року податковий агент, у разі зайвого утримання ПДФО, зобов'язаний в десятиденний термін повідомити про це платнику податків - фізичній особі. Джерелом повернення ПДФО є суми податку, що підлягають перерахуванню податковим агентом. Встановлений термін повернення податку - не пізніше трьох місяців з дня отримання заяви від фізичної особи. В іншому випадку податковому агенту належить виплата відсотків. Так що, як бачите, повернути податок зараз набагато простіше, ніж раніше.

Якщо Ви відчуваєте труднощі з обчисленням податку на майно і земельного податку в Ростові-на-Дону звертайтеся до нас.

Бажаємо Вам усіляких успіхів, і завжди раді бачити Вас в нашій компанії!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online