стягнення боргів

  1. Повернення боргів з шахрая
  2. Вибір методу стягнення боргу
  3. Наші методи:
  4. Стягнення боргів з юридичних осіб
  5. Повернення боргів будь-якої складності
  6. Пошук шахрая-боржника та його майна
  7. Нашими парнерами приватними детективами можуть бути зібрані такі відомості:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


ЧОМУ МИ:

  • ВЕЛИКИЙ ДОСВІД ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ!
  • Грамотно ВПЛИВ НА БОРЖНИКІВ!
  • ТІЛЬКИ У НАС Є ГАРАНТІЇ ВІД НАСЛІДКІВ!

СТЯГНЕННЯ БОРГІВ

З яких причин виникають проблеми з боргами? Найчастіше, це явне шахрайство, коли людина, беручи гроші в борг, не збирається їх віддавати. Але це можуть бути і економічні проблеми, і легковажне ставлення до своїх обов'язків і боргами.

Навіть, якщо є підтверджуючі документи, повернення власних коштів проходить складно. З огляду на складність юридичних процедур в цій області, що виникли внаслідок невдало сформульованих норм законодавства та їх незнання людьми, краще запросити юриста, що займається питаннями стягнення боргів. Як і будь-яка категорія справ, повернення боргів має свої особливості, знайомі тільки людині, що спеціалізується на цих питаннях.

Як вирішувати цю проблему? Підходи можуть бути різними. Причин тому кілька: обставини, при яких виникла проблема, відносини між партнерами, а також інші фактори, що відрізняють дану проблему і впливає на повернення боргів. І кожен цей фактор необхідно враховувати.

Звернувшись до фахівців агентства по стягненню боргів, можна отримати консультативну допомогу, допомогу в підготовці розписок, підтверджуючих документів з обов'язку, а також розробці плану з вирішення проблеми, який би найбільш підійшов конкретному клієнтові. Важливо, щоб рішення було вибрано в рамках правового поля, інакше вийде не тільки не вирішити поточну проблему, а отримати ще одну. Адже стягнення боргів має бути грамотним.

Повернення боргів з шахрая

Повернення боргів пов'язаний нерідко не тільки чисто з питаннями цивільного права. Це означає, що є присутнім кримінальну діяння, таке як шахрайство. Якщо довести його в кримінальній справі - це дасть можливість згодом виграти суд у цивільній справі, не маючи розписки. З позовом про стягнення боргів можна звернутися після того, як його відхилили в кримінальному провадженні. Нерідко порушення кримінальної справи призводить до швидкого та ефективного повернення боргів, так як кожен боржник розуміє, що краще віддати борг і домовитися "на березі", ніж отримувати реальний термін за безглузде злочин.

Спеціаліст агентства по стягненню боргів допоможе визначитися з документами і не тільки, колектор також вивчає можливість і доцільність залучення в якості свідка тієї чи іншої людини. Обов'язкова підготовка людини до дачі показань, якщо цього не зробити, людина без спеціальної підготовки може щось забути.

Вибір методу стягнення боргу

Завжди потрібно правильно вибирати метод і засоби стягнення боргу, вирішити, скільки часу і грошей потрібно буде витратити. Як би не було гірко втрачати гроші, потрібно розуміти, що робота фахівців агентства стягнення боргів в цій області варто засобів, самі процедури не завжди безкоштовні або для їх успішного і своєчасного проведення потрібні гроші. Саме з цієї причини інформація про стан справ боржника, його фінансові можливості та майно завжди необхідна і є предметом ретельного вивчення. Іноді починати процедуру стягнення боргів просто невигідно або не має сенсу.


ЧОМУ МИ:   ВЕЛИКИЙ ДОСВІД ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ
Наші методи:

→ виїзд до боржника. Індивідуальний розмову з боржником і третіми особами при наявності таких.

→ індивідуальне спілкування з родичами і друзями з метою надання фінансової допомоги боржнику і швидкої розплатою з боргами.

→ стягнення боргів в безнадійних ситуаціях. Застосовуються тільки ефективні методи.

→ тактичні дії до визнання боргу і подальшого складання документа (розписки або договору).

→ допоможемо взяти кредит в банку. Реальна допомога боржнику з метою оформлення кредиту в банку і якнайшвидшого фінансового оздоровлення.

→ складання документів для порушення кримінальної справи на боржника про шахрайство. Робота з правоохоронними органами щодо порушення кримінальної справи на боржника, збір відомостей і реальний розшук шахрая. Даний підхід позбавляє від інших варіантів впливу на боржника та скорочує час по поверненню боргу.

Стягнення боргів з юридичних осіб

У випадку з юридичними особами завжди вивчається статут або установчий договір, інші доступні документи і договори. Не знаючи системи управління підприємством і даних про останні угоди, не вийде впливати на потрібних людей і запобігти переоформлення активів, що призводить до неможливості стягнення боргу.

Відомості про активи добути складніше, простіше, якщо мова йде про нерухомість, зараз в реєстрах є достатньо інформації щодо об'єктів та їх власників. Стягнення боргів в такому випадку проходить набагато швидше.

Значення мають і борги перед іншими кредиторами. У цьому випадку може бути корисним подати в суд першим, щоб отримати хоча б частину коштів. Не всі кредитори встигають укластися в тимчасові терміни і дотримати всі процедури, щоб отримати повернення боргів в процесі банкрутства. До речі, з огляду на доступність даних з арбітражних судів, багато хто все ж не поспішають перевіряти свого боржника на факт проведення процедур банкрутства, а даремно.

Якщо борг виник між підприємцями, обов'язково виконання правил про висилку претензій і дотриманні термінів, прописаних у договорі, або законах.

У деяких випадках допомагають переговори в нашому офісі. Іноді краще знайти варіант, який допоможе вирішити проблему з боргом. Можливо, справи у партнера йтимуть краще через якийсь час і тому є підстави. Якщо ж почати в такій ситуації вимагати борг через суд або спровокувати порушення питання про банкрутство, витрачається час і результат виходить менше бажаного. Тим більше, що в бізнесі гроші не бувають зайвими.

Повернення боргів будь-якої складності

Йдеться про те, як впливати на боржника до суду, в судовому і після судовому порядку. Адже нерідко, борги погашаються у виконавчому провадженні, тому як у регулятора відносин між боржниками і кредиторами є достатні заходи і методи щодо недопущення факту прострочення виконання рішення суду або повному його ігноруванні. Після порушення виконавчого провадження повернення боргів буде йти куди швидше, в нашому розпорядженні будуть всі виписки по рахунках боржника, всі відомості про рухоме і нерухоме майно, активах, акціях, паях, частках у ТОВ і АТ, ПАТ, на частки яких можна накласти арешт і в кінцевому підсумку реалізувати з торгів за вигідною ціною.
Крім звичайного виконавчого провадження не варто забувати про розшукові заходи, прийняті за вашою заявою для цілей встановлення зв'язків боржника, його прихованого майна, аффілірованності, приховані грошах. Служба розшуку ФССП досить часто знаходять все заховане і повертають "награбоване" назад кредитору. Методи і заходи дізнавачів розпис завжди радують своїм вишуканим підходом до вирішення питання і швидкості реагування на джерело проблеми. Повернення боргів у виконавчому провадженні, якщо ви не маєте уявлення про це або не пройшли цю процедуру, найбільш підходящий варіант отримання своїх коштів в легальному форматі.
Але бувають і випадки, коли ні пристав, ні дізнання розпис не справляються з навантаженням або мають пресекательний термін на пошук і розшук боржника. Також статистика показує, що пристави не володіють належним досвідом, можливостями і часом до оспорювання угод боржника, вчинені в розрізі від 1 до 3 років, що передували дню неповернення боргу. Ні для кого не секрет, що боржник, виводячи своє майно з під удару, переоформляє його на свого знайомого, родича, підконтрольне особа. Такі угоди цікаві з точки зору визнання їх уявними і розірвання договорів з наступним поверненням по угоді назад кожному зі сторін. Саме повернуті активи в судовому порядку і складуть кредиторську масу.
Слід розуміти, що перелік заходів і методів впливу на боржника набагато ширше, ніж тут вказано. Повернення боргів і його етапи до суду, в суді і після суду завжди мають свої нюанси, про які ми знаємо все. Для вирішення питання, що потрапляє в цей список, слід звертатися виключно до професіоналів по стягненню боргів. Чим швидше ви почнете аківно працювати з боржником, тим вище відсоток того, що ми з вами повернемо кошти.



Пошук шахрая-боржника та його майна

Допоможемо встановити місце боржника-шахрая і інших осіб в реальному часі. Це необхідно для того, щоб екстрено і ефективно відреагувати на ситуацію і змусити боржника повернути борг.

Нашими парнерами приватними детективами можуть бути зібрані такі відомості:

⇒ Повні дані боржника (ПІБ, рік народження, місце народження)

⇒ Реєстраційні дані місця проживання

⇒ Про роботодавця і офіційному джерелі доходу

⇒ Праві власності на рухоме і нерухоме майно, частки в статутному капіталі та акціях

⇒ Наявності негативної інформації, судових санкцій і виконавчих проваджень


Ви все ще сумніваєтеся, що борг можна стягнути? Багато, змирившись з цією думкою, так і залишаються ні з чим, прощаючи борги, посилаючись на небажання вступати в тривалу судову або НЕ судову тяганину. Довірте Вашу проблему юридичного бюро «ЮрFact-MSK» і, якщо у боржника є майно, розрахункові рахунки або інші джерела доходу, включаючи майно чоловіка, Ви отримаєте власні гроші в найкоротший термін.

Ми працюємо по всій Росії!

Повернення боргів - агентство по стягненню боргів ЮрFact-MSK

Як вирішувати цю проблему?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online