Повернення боргів без суду і без передоплати

  1. Стягнення боргів - що саме ми робимо, щоб повернути ваші гроші
  2. Повернення боргів без порожніх обіцянок
  3. Вартість послуги зі стягнення боргів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Повернення боргів без суду - складна, але найбільш швидка і ефективна процедура, спрямована на стягнення боргу без порушення довгої судової тяганини. Шляхом досудового врегулювання ми збираємо значну частину боргів.

► мета - повне повернення боргу грошима / майном боржника або підписання прийнятного графіка платежів

► термін - не більше трьох-чотирьох місяців

► вартість - від 5 до 25% по факту стягнення

► гарантія Вашого захисту від претензій боржника

Стягнення боргів - що саме ми робимо, щоб повернути ваші гроші

1) Збираємо відомості про боржника або про його керівництві: фінансовий стан, джерела доходів, контактні телефони, фактичні адреси, майно (як рухоме, так і нерухоме), найближчі зв'язку, боргове навантаження, історія, інший негатив і ін.

2) Пред'являємо офіційну вимогу про погашення заборгованості і проводимо телефонні переговори;

3) Виїжджаємо з мобільною групою до боржника або до його керівництва за місцем роботи / домашню адресу або влаштовуємо зустріч з ними в одному з наших офісів (при необхідності - неодноразово);

4) Підписуємо графік платежів і здійснюємо контроль за його виконанням, або звертаємо стягнення на майно боржника шляхом підписання угоди про відступне.

5) При наявності кримінальних ознак утворення боргу, ініціюємо перевірку з метою порушення кримінальної справи за ч.5 ст. 159 КК РФ (шахрайство, пов'язане з навмисним невиконанням договірних зобов'язань), по ст. 165 КК РФ (заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою) і за іншими статтями, заарештовуємо майно боржника і вживаємо заходів щодо подальшого кримінального переслідування;

6) Застосовуємо інші законні форми впливу без порушення довгих судових процедур.

Повернення боргів без порожніх обіцянок

Ми максимально мотивовані на повне повернення боргу - чим більше і швидше ми повернемо нашим Замовникам, тим більше і швидше заробимо самі. Наша статистика - ми стягуємо борг в 85% випадків.

Вартість послуги зі стягнення боргів

Ми працюємо на результат - за відсоток від фактично повернутої суми боргу. Досудового врегулювання завжди приділяється особлива увага, адже чим швидше Ви отримаєте гроші, тим швидше ми заробимо самі. після заповнення заявки на стягнення боргу ми безкоштовно перспективи справи, після чого, пропонуємо клієнту конкретні умови співпраці. При наявності необхідності, наші юристи готові представляти Ваші інтереси в суді .

Звертаємо увагу, Оріон працює з боргами тільки від 800 000 руб.

Ми знаємо що робити з Вашим боржником - технології стягнення відпрацьована роками. Не чекайте, поки борг стане безнадійним, заповніть необхідну форму або зателефонуйте нам зараз.

+7 (495) 203-56-08

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online