Авіакомпанія "Ютейр" - Utair почав польоти за новими рейсам з Волгограда

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11 Мая 2018

З 1 травня авіакомпанія Utair відкрила нові рейси з Волгограда в Казань, Краснодар, Самару і Сочі. Польоти виконуються на літаках ATR 72 2 рази в тиждень.
Співробітники волгоградського аеропорту урочисто зустріли перший літак, що виконував рейс з Казані: за традицією пожежні збудували для нього водяну арку. А перші пасажири, які зареєструвалися на новий рейс в Сочі, отримали від співробітників аеропорту і Utair пам'ятні подарунки. Андрій і Людмила Фрейман, що летіли на відпочинок в Сочі, були раді приємному сюрпризу.
«Розвиток регіональних перевезень - пріоритетне завдання Utair. Авіакомпанія відкрила нові рейси з Волгограда перед чемпіонатом світу з футболу, і вони зв'язали міста-учасники прямим авіасполученням. Utair продовжить літати за цими напрямками і після мундіалю і буде вводити нові регіональні рейси по всій Росії », - зазначив президент« Utair - Пасажирські авіалінії »Павло Пермяков.
«Ми розвиваємо повідомлення з містами, які затребувані у наших пасажирів. Рейси з Волгограда в Казань, Краснодар, Самару і Сочі залишаться в регулярному розкладі аеропорту і по закінченню чемпіонату світу з футболу », - додав генеральний директор ПАТ« Міжнародний аеропорт Волгоград »Сергій Дмитрієв.
Utair входить в топ-5 російських авіаперевізників. Авіакомпанія літає по 150 напрямках, понад 60 з яких доступні тільки пасажирам Utair. У 2017 році пасажиропотік авіакомпанії зріс на 9,6%, до 7,3 млн пасажирів, за рахунок збільшення завантаження і ефективного управління флотом.
У 2017 році Utair став лідером в галузі по пунктуальності - 98,8% рейсів виконані за розкладом. У парку Utair 65 літаків. Основний пункт пересадки - московський аеропорт Внуково, на який припадає понад 160 рейсів Utair щодня. Штаб-квартира Utair розташовується в Сургуті.

роздрукувати
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online