Nar обраний офіційним партнером Чемпіонату Європи з волейболу серед жінок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Nar обраний офіційним телекомунікаційним партнером фінальної стадії Чемпіонату Європи з волейболу серед жінок, який пройде з 22-го вересня по 1-го жовтня 2017 року Азербайджані і Грузії. Взявши на себе роль провайдера послуг технологічної підтримки змагань, мобільний оператор забезпечить організаторів і учасників чемпіонату, що проводиться одночасно в Баку і Гёйгёле, а також столиці Грузії - Тбілісі, послугами мобільного зв'язку - як телефонного зв'язку, так і передачі даних.

Виступивши в якості телекомунікаційного партнера перших Європейських ігор, проведених в Азербайджані два роки тому, а також IV Ігор ісламської солідарності, що пройшли в Баку в травні цього року, Nar має великий досвід участі в великомасштабних спортивних проектах, що здійснюються в нашій країні. Будучи офіційним телекомунікаційним партнером фінальної стадії Чемпіонату Європи з волейболу серед жінок - 2017, професіонали Nar ставлять собі за мету забезпечити операційний комітет змагань послугами найвищої якості. Будучи впевненим в тому, що черговий спортивне свято стане ще одним досягненням для Азербайджану, Nar з гордістю докладе всіх зусиль для забезпечення цього успіху.

Компанія Azerfon, яка почала свою діяльність 21 березня 2007 року за торговою маркою Nar Mobile, протягом короткого часу перетворилася в одну з провідних компаній на азербайджанському ринку телекомунікацій і мобільного зв'язку. Торгова марка Nar стала уособленням гармонійного поєднання історичної та культурної спадщини Азербайджану з сучасним життям. Nar став першим оператором в країні, котра надала абонентам технологію 3G, а також широке охоплення мережі 4G. Завдяки великій мережі, що складається більш ніж з 6000 базових станцій і охоплює 93% території країни, Nar надає своїм абонентам високоякісні послуги.

Більш детальну інформацію про кампаніях, продуктах і проектах Nar можна отримати, відвідавши сторінку nar.az.

15 000-dək krediti 15 dəqiqəyə əldə et!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online