Ангарський Портал Новин | Всі новини Ангарська і області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

фото http://baikal24-sport

фото http://baikal24-sport.ru

В Іркутську тривають ігри другого фінального туру чемпіонату Росії з волейболу серед жіночих команд Вищої ліги Б. У третій день, 5 квітня, іркутська «Ангара» виграла у «Рязані» з рахунком 3: 0.

Фінал. Чемпіонат Росії. Волейбол. Жінки. Вища ліга «Б». 1-6 місце. Іркутськ.

Іскра (Самара) -Северянка-2 (Череповець) 0: 3 (27:29, 20:25, 11:25)

Алтай-Агау (Барнаул) -Обнінск (Обнінськ) 0: 3 (18:25, 21:25, на 20:25)

Рязань (Рязань) -Ангара (Іркутськ) 0: 3 (20:25, 19:25, 20:25)

У іркутянок на цьому фіналі непросте завдання: щоб потрапити в призери і завоювати медалі, потрібно виграти всі ігри туру! Три перемоги вже є - над «Обнинском», барнаульской командою «Алтай-Агау» і «Рязанню». Але скажемо прямо: найсильніші суперники ще попереду. Хіба що «Рязань» могла нав'язати іркутянкам боротьбу і позбавити очок. У першому турі, який пройшов в Череповці, «Рязань» виграла у «Ангари» тільки в п'ятій партії.

Але в Іркутськ команда з Рязані добиралася дуже довго, летіли з економії до Красноярська, а звідти добиралися потягом. Тому свою гру команда відразу не знайшла, поступившись в перших двох матчах. Але суперниці не сумніваються: Рязань вже себе покаже, чи зуміє включитися!

Добре, що цього не сталося в день встерчи з іркутянкамі. Так, анітрохи не применшуючи достоїнств іркутської команди, яка в цей день зіграла просто чудово, скажімо, що «Рязань» далеко не у всій грі демонструвала свої кращі якості. Временм огризаючись, забираючи перевага і виходячи вперед, проте суперниці дозволили «Ангарі» виграти всі три партії.

У п'ятницю в учасників день відпочинку. А ось далі підуть найважчі гри. У суботу «Ангара» зіграє з командою «Іскра», яка йде на першому місці, а в неділю - з «Сварник» -2, яка зараз займає другий рядок. «Ангара» поки на третьому місці. Але програвати не можна, інакше третє місце може зайняти «Рязань», яка з лідерами вже зіграла і на яку чекають, скажімо так, більш «прохідні»: команди Обнинска і Барнаула.

Навряд чи варто говорити зайвий раз про те, як важлива в таких випадках підтримка глядачів. Будь ласка, приходьте. Тим більше що федерація волейболу Іркутської області зробила для возмоность для вашої зручності, зумівши отримати для ігор Палац спорту «Труд» і зробивши вхід безкоштовним.

Додамо, що в суботу, 7 квітня, час початок ігор - без змін, як і в попередні дні. А ось в заключний день, 8 квітня, через раннього від'їзду команди «Рязань» гри почнуться раніше, ніж зазвичай.

Стежити за новинами простіше - Приєднуйся до нас у Facebook.

фото http://baikal24-sport.ru В Іркутську тривають ігри другого фінального туру чемпіонату Росії з волейболу серед жіночих команд Вищої ліги Б. У третій день, 5 квітня, іркутська «Ангара» виграла у «Рязані» з рахунком 3: 0. Фінал. Чемпіонат Росії. Волейбол. Жінки. Вища ліга «Б» ....

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online