Як доїхати з Ленінградського вокзалу до аеропорту Шереметьєво

  1. Трохи з історії
  2. Місцезнаходження
  3. Як доїхати з вокзалу до Шереметьєво
  4. Аероекспрес
  5. Маршрутне таксі або автобус
  6. Електричка і автобус
  7. таксі
  8. Як бути в нічний час?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шереметьєво - найбільший аеродром столиці Російської Федерації. В аеропорт з Ленінградського вокзалу можна потрапити чотирма способами: на Аероекспрес, на автобусі або маршрутці, на таксі, на електричці і автобусі. Вони відрізняються вартістю і часом в дорозі. Шереметьєво - найбільший аеродром столиці Російської Федерації

Як виглядає ж / д вокзал

Трохи з історії

Ленінградський вокзал, будучи об'єктом культурної спадщини, знаходиться під охороною держави. Відкрито в 1849 році, але рух поїздів по маршруту Москва-Санкт-Петербург запустили тільки в 1851 році.

До 1923 року називався Миколаївським вокзалом, в 1923-1927 - Жовтневим.

Вокзал двічі реконструювали: в 1934 р на території комплексу відкрилися довідкове бюро, кімната матері і дитини, пошта, а в 1977 р вокзал розширився за рахунок нових будівель. Зараз має шість платформ з десятьма шляхами.

Місцезнаходження

Адреса: площа Комсомольська, д. 3. До підземного переходу станції «Комсомольська» приблизно 30 метрів.

Відстань між Ленінградським вокзалом та аеропортом Шереметьєво, який знаходиться біля м Химки, становить близько 40 кілометрів.

Як доїхати з вокзалу до Шереметьєво

З Ленінградського вокзалу до Шереметьєво добираються Аероекспрес, автобусом, маршруткою і таксі. Дорога займає приблизно півтори години.

Аероекспрес

Слід спуститися в метро, ​​проїхати на поїзді півгодини, а потім пересісти на експрес, який слід прямо до аеровокзалу. В цілому на дорогу піде годину.

Це найбільш простий спосіб, що відрізняється зручністю і швидкістю.

Привокзальна підземка «Комсомольська» знаходиться поруч, загубитися важко, так як скрізь є покажчики. Необхідно спуститися на кільцеву дорогу, сісти на поїзд до станції «Білоруська», де після прибуття потрібно піднятися наверх і в терміналі купити квиток на Аероекспрес.

Оплата здійснюється готівкою або карткою.

Аероекспрес ходить кожні тридцять п'ять хвилин без зупинок.

Якщо вже є квиток на літак, то до входів B і C вийде дістатися на шатлі безкоштовно. До входів D і F потрібно йти пішки кілька хвилин.

Шаттл ходить кожні півгодини з 7:30 до 1:30. Дорога може зайняти до години.

Стоімость¹ (в розрахунку на одну людину):

  • 420 рублів, якщо використовувати телефон при оплаті;
  • 500 рублів при оплаті через касу;
  • 150 рублів для дітей.

Маршрут підземних поїздів

Маршрутне таксі або автобус

На «Комсомольській» в підземці потрібно сісти в поїзд і рухатися червоною гілкою до «Мисливського ряду», можна пересісти на «Театральну», використовуючи зелену гілку. Вийти слід на «Річковому вокзалі». Звідси прямо до аеродрому відходять маршрутка №949 і автобус №851.

Розклад автобуса № 851: в будні дні - з 5:37 до 1:05 кожні десять хвилин, у вихідні - з 5:37 до 1:05 кожні п'ятнадцять хвилин.

Маршрутка № 949 ходить з 7:00 до 22:30 через кожні 10-15 хвилин.

Є можливість використовувати червону гілку в підземці, рухаючись від «Комсомольської» до «Луб'янки». Тут на фіолетовою гілці потрібно сісти на «Кузнецькому мосту» і відправитися до «Планерній». Доїжджати до Шереметьєво доведеться маршруткою №949.

  • Ціна маршрутки з людини становить 75 рублей¹;
  • Автобус коштує 50 рублей¹.

Спосіб економічний, але на дорозі можуть бути пробки!

Електричка і автобус

Варіант найдешевший, забирає півтори години, повністю виключає можливість застрягти в міській пробці.

вартість:

  • Електричка - 66 рублей¹;
  • Автобус - 50 рублей¹.

Потрібно сісти на електричку на Ленінградському вокзалі, наступну до зупинки «Планерна», після чого вийти в місто і сісти на автобус під номером 851, який довезе прямо до аеродрому.

Електричка ходить з 4:33 до 1:05 кожні 15-30 хвилин. Кінцевий пункт призначення може бути різним, виходити потрібно на зупинці «Планерна».

Пробка може бути тільки на шосе на Санкт-Петербург.

таксі

Найбільш непередбачуваний і дорогий спосіб!

Вирішивши не економити, гість столиці заплатить від тисячі рублів за проїзд і через затори втратить багато часу на дорогу. Вночі ціна виростає до 2,5 тисячі рублей¹.

Скористатися краще компанією «Транспаркінг», так як вона надає послугу таксі до Шереметьєво за фіксованим тарифом - 1200 руб¹.

Як бути в нічний час?

Як дістатися з Ленінградського вокзалу до аеропорту Шереметьєво вночі? Якщо немає власного авто, використовуйте таксі. На дорогу піде від півгодини.

На дорогу піде від півгодини

Москва вночі

Полетіти з Шереметьєво вночі дешевше, але добиратися до аеропорту слід вдень або ввечері, щоб заощадити і не вдаватися до послуг дорогого таксі. Можна їхати і на своєму авто, але цей спосіб актуальний, якщо тільки поблизу живуть знайомі або родичі.

Метро не працює з 1:00 до 6:00. Ближче до півночі кількість рейсів зменшується. Автобуси і маршрутки вночі теж не ходять.

У скільки мінімум обійдеться вся поїздка? 116 рублей¹, якщо використовувати варіант з електричкою і автобусом, дорога відніме всього півгодини на поїзді і годину на автобусі.

¹Все ціни актуальні на травень 2018 р

Основних способів доїхати з Ленінградського вокзалу до аеропорту Шереметьєво три. Таксі - це четвертий, самий витратний як по грошах, так і за часом варіант. Однак вночі він є єдиним способом потрапити з вокзалу в аеропорт.

Як бути в нічний час?
Як дістатися з Ленінградського вокзалу до аеропорту Шереметьєво вночі?
У скільки мінімум обійдеться вся поїздка?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online