Як доїхати до Ленінградського вокзалу

  1. Як доїхати до Ленінградського вокзалу на метро або на громадському транспорті
  2. Як доїхати до Ленінградського вокзалу на машині

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ленінградський вокзал - це вокзал, судячи з назви якого поїзда обіцяють йти до неіснуючого місту. Міста Ленінград немає на карті Росії. Його і в натурі немає. Є місто Санкт-Петербург. По всій логіці і вокзал повинен бути Санкт-Петербурзький. Це найстаріший (побудований в 1849 р) вокзал Москви і раніше він називався - Миколаївський. З цього вокзалу потяги йдуть на північну частину Росії, в Санкт-Петербург, Псков, Мурманськ, Петрозаводськ, а також в Гельсінкі (Фінляндія).


Ленінградський вокзал

Ленінградський вокзал знаходиться в центральній частині столиці (до Червоної площі 3,8 км, пішки можна дійти за годину) на Комсомольській площі. На цій же площі знаходяться ще два вокзали, поруч Ярославський , А з протилежного боку - Казанський . Іноді в розмові Комсомольську площу називають: "Площа трьох вокзалів".

Станція метро на Комсомольській площі називається "Комсомольська" і через неї проходять дві лінії метро - Сокольническая (червона на схемі) і Кільцева (коричнева). За схемою метро потрібно заздалегідь дивитися по якому маршруту Вам треба їхати і де робити пересадки.

Адреса:
місто Москва, Комсомольская площа, будинок 3

Станції метро:
Комсомольська

Координати GPS:
55.77722, 37.65429

Як доїхати до Ленінградського вокзалу на метро або на громадському транспорті

Кращий спосіб дістатися до Ленінградського вокзалу - це їхати на метро. Як вже говорили їхати потрібно по Сокольницької або Кільцевій лінії до станції Комсомольська. Якщо Ви перебуваєте на іншій лінії метро, ​​потрібно подивитися де зробити пересадку.

Як доїхати до Ленінградського вокзалу на машині

На машині до Ленінградського вокзалу можна доїхати по Садовому кільцю. За зовнішній стороні доїхати до вул. Садово-Черногрязская і в кінці її у площі Червоні ворота повернути праворуч на Каланчевская вулицю і проїхати 900 метрів до кінця Комсомольській площі, розвернутися і під'їхати до вокзалу. Він праворуч, після Ярославського . Приїхали.

По внутрішній стороні Садового кільця потрібно проїхати по Садово-Спаській вулиці до площі Червоні ворота повернути ліворуч на Каланчевская вулицю і до вокзалу.

Зі східних районів Москви до Ленінградського вокзалу можна доїхати по вулиці Краснопрудной.

Точна адреса Ленінградського вокзалу: Комсомольская площа, будинок 3. GPS Координати: 55.77722, 37.65429.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online