За п'яне водіння миколаївця позбавили водійських прав і оштрафували на 10 тис. Грн - Моє Місто

  1. Інші новини:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Суддя Ленінського районного суду міста Миколаєва - Коваленко Ігор Володимирович позбавив права керування всіма видами транспортних засобів - миколаївця 1987 р.н.. Про це повідомили в прес-службі суду.

З постанови випливає, що 13.12.2017 о 03:00 водій керував транспортним засобом Daewoo Lanos по вулиці Кузнецька, 194 А в Миколаєві, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння (тест приладу «Drager» № 360, результат тесту 0,48 проміле), ніж порушив п. «А» п. 2.9 Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 № 1306 (далі - Правила дорожнього руху), за що відповідальність передбачена ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Правопорушник вину не визнав і пояснив, що був зупинений працівниками поліції, які запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння, через що попросили дихнути в прилад «Драгер», з результатами якого не погодився. Після чого, вони запропонували пройти огляд в медичній установі, з чим погодився. Прибувши медичний заклад лікар запропонував дихнути в трубку, в результати чого було складено висновок про гостре алкогольне сп'янінні. При цьому лікар запропонував пройти інші лабораторні дослідження.

За результатами розгляду постанови суд залучив правопорушника до адміністративної відповідальності та позбавив його права керування транспортними засобами строком на 1 рік, а також зобов'язав його виплатити штраф у розмірі 10 200 гривень.

Крім того, правопорушник сплатить судові витрати в розмірі 352,40 гривень.


Суддя Ленінського районного суду міста Миколаєва - Коваленко Ігор Володимирович позбавив права керування всіма видами транспортних засобів - миколаївця 1987 р

Додайте «Моє Місто» в обрані джерела Google News


Інші новини:

Теги: водійські права , Миколаїв , суд , штраф

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online