Держдума хоче заборонити здавати екстерном іспит на отримання водійського посвідчення »Авто Воронеж

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Державну Думу надійшов законопроект, після прийняття якого заборонять самостійно готуватися до іспиту на отримання водійського посвідчення У Державну Думу надійшов законопроект, після прийняття якого заборонять самостійно готуватися до іспиту на отримання водійського посвідчення. Головною причиною, чому було ініційовано розгляд даного законопроекту в Держдумі - це зниження якості підготовки водіїв. Адже з кожним роком кількість водіїв, які з першого разу здають іспит, помітно знижується. У той же час, кількість ДТП за участю молодих водіїв, стаж водіння яких менше 3-х років, з кожним готом навпаки, збільшується.
Так, за інформацією ДАІ, в 2011 р 2.2 млн. Осіб отримали посвідчення водія. При цьому тільки 967 500 з 1.9 млн. Випускників автошкіл змогли скласти іспит з першого разу. У той же час, з 130 000 чоловік, які самі готувалися до здачі іспиту, вдало здали його лише 39 500 осіб.
Ситуація ускладнюється ще й тим, що зараз отримати ліцензію на відкриття автошколи - дуже легко. Саме завдяки цьому деякі організації практично не займаються навчанням, а за певну плату видають довідку про проходження навчання, після чого дана довідка дає право скласти іспит на отримання водійського посвідчення екстерном.
Таким чином, при самостійній підготовці майбутні водій не отримує тих знань і практичних навичок, які знадобляться йому як для складання іспиту, так і для безпечного пересування на автомобілі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online