Увага! Безгоспні предмети, вибухові речовини.

  1. Головне правило ніколи не чіпайте підозрілі предмети або залишені кимось речі!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поряд з надзвичайними ситуаціями природного та техногенного характеру, які виникають від випадкового збігу обставин, людство періодично переживає трагедію, що викликаються навмисними, цілеспрямованими діями людей Поряд з надзвичайними ситуаціями природного та техногенного характеру, які виникають від випадкового збігу обставин, людство періодично переживає трагедію, що викликаються навмисними, цілеспрямованими діями людей. Ці дії, завжди пов'язані з насильством, отримали назву тероризм.

  • Терористи можуть встановити вибуховий пристрій в найнесподіваніших місцях: на дорогах, в житлових будинках, на транспорті, в громадських місцях, припаркованих автомобілях.
  • Здійснюючи поїздки в громадському транспорті (особливо в метро), звертайте увагу на залишені сумки, портфелі, згортки, іграшки та інші безхазяйні предмети, в яких можуть знаходитися саморобні вибухові пристрої.

Здійснюючи поїздки в громадському транспорті (особливо в метро), звертайте увагу на залишені сумки, портфелі, згортки, іграшки та інші безхазяйні предмети, в яких можуть знаходитися саморобні вибухові пристрої

При виявленні такого предмета негайно повідомте про це водієві, машиністу поїзда, будь-якому працівнику міліції.

  • Заходячи в під'їзд, звертайте увагу на сторонніх людей і незнайомі предмети. Як правило, вибуховий пристрій в будівлі закладають в підвалах, на перших поверхах, близько сміттєпроводу, під сходами.

Як правило, вибуховий пристрій в будівлі закладають в підвалах, на перших поверхах, близько сміттєпроводу, під сходами

Будьте пильні і уважні. Помітивши підозрілі предмет не підходить і НЕ ДОТОРКАЙТЕСЯ до нього.

Помітивши підозрілі предмет не підходить і НЕ ДОТОРКАЙТЕСЯ до нього

  • ПАМ'ЯТАЙТЕ! Зовнішній вигляд предметів може приховувати його справжнє призначення. Як камуфляжу для вибухових пристроїв використовуються звичайні побутові предмети: сумки, пакети, згортки, коробки, іграшки і т.д.

д

  • Не можна вживати самостійно ніяких дій з предметами, схожими на вибухові пристрої, тому що це може привести до їх вибуху.
  • Негайно повідомте про знахідку в міліцію по телефону 102

Головне правило ніколи не чіпайте підозрілі предмети або залишені кимось речі!

Відчуваєш загрозу?
Побачив речі, залишені без нагляду?

Розкажи дорослим!

Поділися своїми знаннями з друзями і однокласснікамі- і ви станете сильніше перед обличчям можливої небезпеки!

Відчуваєш загрозу?
Побачив речі, залишені без нагляду?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online