Спа готелі Підмосков'я «все включено» з басейнами

  1. Імперіал Парк Готель & SPA
  2. Mistral Hotel & SPA
  3. LES Art Resort
  4. Конгрес-готель Ареал
  5. Hotel Geo Spa Novahoff
  6. Веліч Country Club 4 *

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочете відпочити і розслабитися, але немає бажання або можливості віддалятися від будинку? Спа готелі Підмосков'я з харчуванням «все включено» і з басейнами - відмінний шанс відволіктися від суєти.

Імперіал Парк Готель & SPA

Імперіал Парк Готель & SPA

Готель являє собою фешенебельний архітектурний комплекс преміум-класу. Розташований в Підмосков'ї, в 25 км від столиці, готель стане кращим місцем для тих, хто цінує по-справжньому комфортний заміське життя. Гостям, які вирішили розслабитися після виснажливої ​​суєти мегаполісу, пропонуються розкішні кондиціоновані номери по системі «все включено». Набратися сил і зарядитися енергією на майбутнє вам допоможуть: плавання в 25-метровому басейні, різні лікувальні і відновлювальні програми, унікальні спа програми, заняття в тренажерному залі, кілька видів бань, б'юті-догляд.

У кількох ресторанах і барах, з високим рівнем сервісу, гурмани зможуть насолодитися стравами російської та світової кухні. Тут ви можете замовити зал для корпоративного банкету або сімейного торжества, а також скористатися послугами кейтерингу.

Готель ідеально підійде для відпочинку з дітьми. Для маленьких гостей обладнані спеціальний майданчик і ігрова кімната. Шанувальники активного дозвілля також знайдуть собі заняття до душі. Риболовля і пейнтбол, боулінг, більярд і тир, прогулянки на велосипедах або квадроциклах - час, проведений в одному з найкращих готелів Підмосков'я подарує вам масу незабутніх вражень. Ціни та відгуки

Mistral Hotel & SPA

Mistral Hotel & SPA

Цей п'ятизірковий спа готель розташувався в 60 км від МКАД по Волоколамському шосе. Якщо вас цікавить спокійний відпустку з сім'єю в Підмосков'ї, або необхідно відзначити урочисту корпоративну подію, готель на березі Істрінського водосховища стане ідеальним місцем. Гості, які вирішили оселитися в комфортабельному готелі з опцією «все включено», отримають справжній калейдоскоп ні з чим не порівнянних задоволень. В готелі широко представлена ​​європейська і азіатська кухня різних напрямків.

На території розташований критий 25-метровий басейн з кришталево чистою водою. SPA комплекс допоможе вам привести в порядок і зміцнити здоров'я. До переліку спа послуг входять: різні види парних, унікальні програми в гідромасажною зоні, розслабляючий і лікувальний масаж, косметологічні процедури, солярій і тренажерний зал.

Поки дорослі зайняті, маленькі постояльці готелю захоплююче проводять час з аніматорами в ігровій кімнаті або дитячому містечку. Для малюків розроблено спеціальне дитяче меню, надається напрокат спортивний інвентар.

Для тих, хто звик проводити час активно, обладнані баскетбольний та футбольний майданчик, тенісний корт, існує можливість зіграти в пейнтбол, видається напрокат різне спортивне спорядження. Урізноманітнити пляжний дозвілля допоможе інвентар для занять водним спортом. Ціни та відгуки

LES Art Resort

LES Art Resort

Заміський спа готель розташований в екологічно чистій зоні Підмосков'я. Відпочиваючим надаються зручні, комфортні номери, у вартість яких вже все включено. Для повноцінного відволікання від повсякденних турбот, варто скористатися усім розмаїттям сервісу. Це дозволить швидко відновити організм, зарядивши його бадьорістю і енергією.

Гордістю готелю є басейн в олімпійському форматі, довжиною 50 м, з декількома рівнями глибини. Після водних тренувань спортсмени можуть відпочити в розташованому поруч фіто-барі. Повністю розслабитися і отримати незабутню насолоду допоможуть унікальні спа програми, що включають в себе відвідування різноманітних парних, масажні та косметичні процедури. У спа меню є пропозиції навіть для маленьких постояльців готелю. Особливі враження гостям подарує гідромасажна зона з оригінальними видами душів, які швидко приведуть в тонус втомлений від шаленого ритму життя організм. Любителям активного способу життя сподобається підтримувати форму в відмінно обладнаному фітнес-центрі.

Готель стане відмінним варіантом сімейного відпочинку. Спеціально розроблені програми анімації дозволять цікаво згаяти час як дорослим, так і дітям. Ціни та відгуки

Конгрес-готель Ареал

Конгрес-готель Ареал

Наступне заклад в Підмосков'ї також відноситься до категорії готелів високого класу. Близькість комплексу до столиці (17 км від МКАД) робить його надзвичайно привабливим в очах охочих повноцінно відпочити. До послуг постояльців: розміщення в комфортабельних номерах по системі «все включено», ресторани з російською і європейською кухнею, банкетні зали і бари.

Любителям активного дозвілля припаде до душі більярд, боулінг, тренажерний зал, тенісний корт і відкриті спортивні майданчики. Крім того, на території готелю розташований критий 25-метровий басейн. Справжню зону релаксу є спа центр готелю. Тут проводяться очищають і оздоровчі водні процедури, надаються послуги масажистів і косметологів.

Завдяки наявності декількох конференц-залів, готель відмінно підійде для проведення масштабних семінарів, тренінгів та інших бізнес-заходів. Високий рівень сервісу і відмінна інфраструктура зробила готель Ареал прекрасним місцем для організації сімейного відпочинку. Ціни та відгуки

Hotel Geo Spa Novahoff

Hotel Geo Spa Novahoff

Готель Novahoff розташований в одному з найкрасивіших куточків Підмосков'я. Бажаючим провести дозвілля з користю для здоров'я надаються шикарні номери по системі «все включено». Постояльців чекає різноманітний «шведський стіл», меню лобі-бару і фітнес-кафе. Основним орієнтиром готелю є надання унікальних спа послуг, що включають в себе цілющі мінеральні ванни, geo-spa купелі і обгортання. Спеціально розроблені спа програми являють собою комплекс процедур, спрямованих на відновлення життєвих сил організму.

Постояльців порадують кілька басейнів: плавальний, з водою Мертвого моря, джакузі, з морською водою і дитячий. У готелі працюють російська і турецька лазні, соляна і інфрачервона сауни. Особливістю спа готелю є наявність номерів з збагаченим мінеральними солями або киснем простором. Готель прекрасно підійде для санаторного лікування або сімейного відпочинку. Гості будь-якого віку знайдуть на території комплексу підходяще для себе заняття. Ціни та відгуки

Веліч Country Club 4 *

Веліч Country Club 4 *

Спа готель клубного типу знаходиться в Підмосков'ї, в 41 км від МКАД по Новоризькому шосе. Члени клубу та відпочиваючі розміщуються в комфортних номерах, у вартість яких все включено. До послуг бажаючих критий 25-метровий басейн, оснащений водоспадом і гідромасажем, футбольний майданчик і тренажерний зал. Любителі здорового способу життя зможуть проводити дозвілля в спортивному залі, де проходять групові тренування по степ-аробіке, пілатесу та йоги.

Персонал спа центру запропонує відвідувачам різні види масажів, фінську сауну, пілінги, обгортання, тепидариум, сольову печеру і душові процедури. Б'юті-програми включають допомогу косметолога, перукаря, манікюр, педикюр і солярій.

Виключно приємна, кулуарна обстановка спа готелю в Підмосков'ї прекрасно підійде для спокійного сімейного відпочинку. Беручи участь в різних клубних заходах і насолоджуючись процедурами, ви сповна відновите сили і здоров'я. Ціни та відгуки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online