140+ загальнодоступних електронних баз даних України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 01 липня 2015 р Україні почав роботу електронний сервіс з отримання виписок з держземкадастру (витяг з держземкадастру).
Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку - документ, що підтверджує наявність відомостей про земельну ділянку в Державному земельному кадастрі і містить дані про площу земельної ділянки, цільове призначення, обмеження у використанні (Обтяження - обмеження), склад земельних угідь та інші відомості.
Виписка з земкадастру (виписка ДЗК) - це як довідка з БТІ на квартиру, яка виходить при покупці-продажу квартири і підтверджує власника, але для земельної ділянки.
Витяг з Державного земельного кадастру діє протягом трьох місяців з моменту її видачі, крім витягу про земельну ділянку для оформлення права на спадщину, яке видається спадкоємцям, і виписки з Державного земельного кадастру, яка видається для підтвердження державної реєстрації земельної ділянки або внесення інших відомостей в державного земельного кадастру, які є безстроковими.
Наприклад, виписка потрібна для продажу або для отримання кредиту, або іпотеки і всіх інших випадках. Звичайно, підтвердженням права власності є державний акт на землю, але виписка потрібна для підтвердження реєстрації.
Зазвичай виписку отримати досить непросто за часом: потрібно прийти на прийом в центр адмін послуг, подати заявку, сплатити, почекати пару тижнів і прийти вдруге за готової випискою.
Нова послуга дає можливість замовити і оплатити виписку через інтернет, а отримати сам документ в найближчому до Вас центрі адмінпослуг. Про готовність виписки Вас повідомлять по e-mail.
Якщо буде все, як презентує Держгеокадастр (так зараз називається організація, яка займається обліком землі і веденням земельного кадастру), то на один похід в центр адмінпослуг стане менше і стане менше спілкування з втомленими співробітниками центру.
Для замовлення виписки (витяга з земельного кадастру) потрібно зайти на сайт Публічної кадастрової карти http: //map.land.gov....adastrova-karta і знайти свою ділянку або по кадастровому номеру, або власне, на карті.
З 01 липня 2015 р Україні почав роботу електронний сервіс з отримання виписок з держземкадастру (витяг з держземкадастру)
Клікаєте на потрібній ділянці, з'являється віконце з короткою інформацією про ділянку, в віконці є посилання "Замовити витяг". Клікаєте на засланні, заповнюєте дані точно з паспорта і держакту (договору оренди) і оплачуєте банківською карткою.
Держгеокадастр каже, що ціна виписки - 53,00 грн., Комісія не стягується.
Обов'язково вказуєте свій e-mail, куди прийде повідомлення про готової виписці і коли її можна буде забрати.
Сервіс новий, хто пробував, поділіться в коментарях.
Джерело: офіційний сайт Держгеокадастра України.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online