Що таке іпотека з державною підтримкою, кому вона покладена, які умови і терміни її отримання, відгуки

  1. Що таке іпотека з державною підтримкою і в чому її переваги?
  2. Умови іпотеки з державною підтримкою: ключові положення
  3. Іпотека з державною підтримкою 2015: відгуки клієнтів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Придбання нерухомості - завдання, яке в умовах сучасного зростання цін і інфляції стає практично нездійсненним для багатьох людей без залучення кредитних коштів: отримати житло для більшості жителів РФ можливо тільки в іпотеку. Однак більшість банківських пропозицій на увазі чималі відсотки, високі штрафи за прострочення платежів, а також необхідність збору великої кількості документів і жорсткі вимоги до позичальника.

Чимала частина осіб, особливо тих, хто зайнятий у сфері охорони здоров'я, освіти, силових структур, не може отримати кредит, оскільки їхні доходи не відповідають рамкам, встановленим такими вимогами. Щоб полегшити отримання кредиту для таких людей, діє іпотека з державною підтримкою до: 2015 рік ознаменувався розширенням числа пропозицій від фінансових компаній, які почали співпрацювати з державою і змогли запропонувати кредити на житло на більш лояльних умовах.

Що таке іпотека з державною підтримкою і в чому її переваги?

Існує кілька видів іпотечного кредиту з держпідтримкою:

  • частина суми погашається безпосередньо державою;
  • знижена відсоткова ставка або відсутність відсотків зовсім (до поверненню підлягає саме взята сума без накруток);
  • інші пільги, що стосуються вимог до позичальника, термінів платежів і видачі, розмірів суми, а також штрафів і комісій.

частина суми погашається безпосередньо державою;   знижена відсоткова ставка або відсутність відсотків зовсім (до поверненню підлягає саме взята сума без накруток);   інші пільги, що стосуються вимог до позичальника, термінів платежів і видачі, розмірів суми, а також штрафів і комісій

Іпотека з державною підтримкою має свої плюси: це низькі відсотки, можливість взяти житло без переплат, а також пільгові умови щодо термінів виплат і санкцій. Отримання іпотеки з держпідтримкою, як правило, має на увазі збір пакету документів, що містять інформацію про позичальника і підтверджують його постійний офіційний дохід, а також дотримання ряду інших умов, які можуть висуватися конкретним банком. В цілому умови видачі та виплат досить вигідні. У такій області, як кредити з державною підтримкою, іпотека стає кращим шансом малозабезпечених сімей або осіб, зайнятих на роботі в бюджетній сфері, отримати власне житло без ризику переплатити або не впоратися з відсотками. Для такої особливої ​​категорії, як військовослужбовці, теж розроблена подібна програма - військова іпотека , Яку фінансує Міністерство оборони.

Умови іпотеки з державною підтримкою: ключові положення

Умови іпотеки з державною підтримкою: ключові положення

Зазвичай взяти житло за такою програмою можна на первинному ринку: квартири-вторинки не підходять під об'єкти, які можуть бути куплені з підтримкою держави. У такому напрямку, як іпотека з державною підтримкою, умови отримання на увазі і обмеження по сумі: в залежності від банку вона варіюється від 500 тисяч до декількох мільйонів. У багатьох випадках в рамках іпотеки існує і початковий внесок.

Кому ж покладена іпотека з державною підтримкою? Згідно з вимогами більшості банків, такий кредит може бути схвалений для людини у віці від 21 до 55 (60) років, який має постійну роботу в останні півроку (в деяких банках - від місяця) і володіє загальним стажем від року і вище. Більшість банків вимагає підтвердити офіційний дохід за довідкою 2-ПДФО, але деякі організації обходяться без цього.

Важливо! Вельми велике значення має кредитна історія: якщо вона зіпсована простроченням або невиплатою іншого позики, то у видачі іпотеки з державною підтримкою можуть відмовити з великою ймовірністю.

Заявка на іпотеку з державною підтримкою розглядається в терміни від 3 днів до кількох тижнів: за цей час банк перевіряє кредитну історію потенційного позичальника, відомості про нього, а також платоспроможність. Перед тим, як отримати іпотеку з державною підтримкою, підписується договір, в рамках якого можуть бути позначені додаткові умови: обов'язкове страхування життя, здоров'я, самого купованого майна, пільгові тарифи, а також інші положення. Термін виплат по іпотеці з державною підтримкою 2015 (умови можуть відрізнятися в різних банках) становить від 5 до 50 років.

наприклад, іпотека з держпідтримкою від Ощадбанку має цілком прийнятні умови; якщо ж вони вас не влаштують або в кредиті буде відмовлено, потрібно сміливо звертатися в іншу фінансову установу.

Іпотека з державною підтримкою 2015: відгуки клієнтів

Іпотека з державною підтримкою 2015: відгуки клієнтів

Від тих, хто вже брав іпотеку з державною підтримкою, відгуки про даному виді кредиту переважно позитивні: багато хто відзначає низькі відсотки, швидке схвалення заявок і зручні умови виплат. До недоліків деякі відносять високий розмір штрафів, що, втім, цілком зрозуміло при зниженні вимог до позичальників.

Даний вид кредитування набирає популярність з кожним роком серед різних верств населення. На нього можуть розраховувати навіть багатодітні сім'ї і матері-одиначки . Появою такого виду позики, як іпотека з державною підтримкою, закон дає можливість для слабо захищених з фінансової точки зору груп населення отримати своє житло, і пропоновані приватними банками умови здатні задовольнити потреби більшої частини таких осіб.

Що таке іпотека з державною підтримкою і в чому її переваги?
Що таке іпотека з державною підтримкою і в чому її переваги?
Кому ж покладена іпотека з державною підтримкою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online