Найгірший місто Росії розташований в Забайкаллі

  1. Експерти визнали забайкальський місто Борзов гіршим за індексом якості міського середовища серед +1086...

Експерти визнали забайкальський місто Борзов гіршим за індексом якості міського середовища серед +1086 міст Росії. Рейтинг складений сайтом «Дом.РФ» за підтримки Мінбуду РФ і конструкторського бюро Strelka.

У цьому ж рейтингу Чита зайняла передостаннє місце серед 80 великих міст країни.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Борзя отримала мінімальний бал - 1 з 10 - по безлічі критеріїв оцінки вуличної інфраструктури, озеленення та благоустрою, суспільно-діловий і дозвільної інфраструктури. Високі оцінки місто заробило лише за чотирма пунктами з 30 - за низький відсоток ДТП, мала кількість ДТП з пішоходами, забезпеченість спортивними об'єктами і велике число городян, зайнятих в сфері послуг.

В сумі Борзя отримала 89 балів з 300 можливих, трохи поступившись якутскому Томмот і іркутському Усть-Куту. Інші міста краю Балей, Хилок і Петровськ-Забайкальський також потрапили в десятку найгірших у країні.

При складанні рейтингу експерти не врахували тільки 26 з 1112 міст Росії через відсутність, або недостатнє для аналізу обсягу даних у відкритих джерелах.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online