Конкурс скріншотів і графіті! - новини безкоштовної рольової онлайн-гри (MMORPG) «Аллоди Онлайн»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Друзі!

Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі, присвяченому семидесятих річниці Великої Перемоги та її святкування в «Аллодах Онлайн»!

В цьому році кожен бажаючий може перевірити свої таланти в одній або відразу в обох номінаціях:

«Травневі скріншоти» - вимкніть ігровий інтерфейс (ALt + Z) і зробіть якомога більше красиві скріншоти параду, який 9 травня пройде вулицями Незебграда і Новограда. При бажанні зображення можна обробити в будь-якому графічному редакторі на ваш вибір. До 11 травня (включно) завантажте один, два або три кращих скриншота в конкурсний альбом в соціальній мережі «ВКонтакте» . А 12 травня журі вибере найкрасивіші роботи і нагородить їх авторів призами в розмірі від 100 до 500 «Травневі скріншоти» - вимкніть ігровий інтерфейс (ALt + Z) і зробіть якомога більше красиві скріншоти параду, який 9 травня пройде вулицями Незебграда і Новограда .

«Травневі графіті» - уважно ознайомтеся з більш детальними умовами і намалюйте красиві графіті «ВКонтакте», присвячені святкуванню Дня Перемоги в Сарнаут. Після 25 травня журі обере найкращі малюнки, нагородивши авторів призами в розмірі 3000, 2000 1000 «Травневі графіті» - уважно ознайомтеся з   більш детальними умовами   і намалюйте красиві графіті «ВКонтакте», присвячені святкуванню Дня Перемоги в Сарнаут за I, II і III місця відповідно. Багато інші учасники отримають заохочувальні премії в розмірі від 100 до 500 .

Зрозуміло, ви можете зайняти призові місця в обох номінаціях: в цьому випадку призи підсумовуються.

Бажаємо успіху і натхнення!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online