Вся правда про радянську гітарі "Урал" / Приколи і гумор / magSpace.ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відрито на просторах і-нета.Посвящается всім гітараст, які стосувалися цього чудесного інструменту, і, може бути, навіть вилучали з нього звуки.
ТТХ, звук, зовнішній вигляд, комплектація
Звук у цього агрегату відсутній як такий. Струни натягнуті очевидно для кріплення грифа до корпусу, а також для додання жорсткості конструкції і підвищення забійної сили. Крім того, перешкодою для підключення інструменту до якої б то не було звукопідсилювальної апаратури був джек системи 5 DIN старої ревізії з вельми низькою пропускною здатністю.
Комплектація:
корпус
Витончений гриф, стрункий як балерина і прямий, як гвинт моторного човна
4 цвяха для з'єднання останнього з передостаннім
6 струн для більш надійного кріплення грифа з декою
Анкер з ресори від трактора «Білорусь» з регулювальної гайкою з іржавіє латуні
Колки до голови грифа і бридж до корпусу так само часто кріпилися цвяхами
Урал є щасливим володарем корпусу, за словами очевидців, виготовленого «хрін знає з чого», покритий спереду тришарової фанерою (власне, корпус набраний з дощок різного калібру і покритий зверху і знизу цієї самої фанерою), гриф з православного бука, з накладкою іноді фанерованной Ебен, при цьому м'який як поролон і згинається морським конем від сили натягу струн на 2-ий рік життя. прибитого колоди системи «гриф» з деревини тієї ж породи з накладкою з невідомого людству матеріалу. Цей чумний суперстрат оснащений 3 звукосмінателямі системи «бжжж» в корпусі розміром з пару хамбакерів кожен. Регуляторам і перемикачів може позаздрити навіть панель керування літаком - це єдина гітара з перемикачем «вкл / викл». Взагалі, треба зауважити, вся електронна начинка - це було щось. Що, в принципі, і не дивно - нормальних книг по гітаробудуванні в цій країні немає і зараз, зате всяких підручників юного радіотехніка завжди було завалом. Як результат - кількість ручок, тумблерів і іншого помітно перевищувало всі розумні межі. Існували навіть гітари з вбудованими фузз та іншими свистілки.

Ну і звичайно, головна родзинка - в струнотримачі, який являє собою суміш бриджів систем «жодного разу не Floyd Rose», «ні фіга не Fender Vintage» і «корпус крізь струни». Пару рухів важелем бриджу - і гітара отримувала нову, досі нікому не відому настройку, що безборонно дозволяло відчути себе експериментатором в дусі Джиммі Пейджа.
Насправді, Гітара «Урал» вимагала у власника наявності прямих рук для доопрацювання напилком. Зокрема, страшні стокові лади необхідно було замінити на нові (як мінімум обробити напилком в прямому сенсі), моторошні потенціометри взагалі нахрен випиляти зі схеми, мензуру і висоту струн відрегулювати за допомогою стамески і молотка. Хоча все це не рятувало від початкової кривизни продукту, і нині «Урал» і іже з ними можна використовувати хіба що як красива прикраса стіни, але не як інструмент.
Факти про гітарі «Урал»:
Гітара «Урал» була розроблена радянськими інженерами для залякування капіталістів.
У кожну гітару «Урал» вбудовані всі примочки світу, що перемикаються секретними кодами, що вводять за допомогою ручок
Жоден музикант світу поки що повністю не розібрався в цих річках
Гопники недолюблюють металістів. Гопники бояться міліції. Але по-справжньому жахаються тільки гітар «Урал».
Жоден музикант в світі не зміг розбити об сцену гітару «Урал». Всі гітари «Урал», які ламалися - дешева китайська підробка
Гітари «Урал» звичайної серії такі важкі бо дерево там спресований з гігантським коефіціентом стискування. Тому на одну гітару «Урал» йде цілий гай
Кажуть, серед незліченних ручок і перемикачів на гітарі «Урал» є детонатори атомних бомб, закладених в країнах загниваючого капіталізму
Гітарою «Урал» можна рубати дрова. Їй нічого не буде.
Якщо вантажівка «УРАЛ» зіткнеться з мотоциклом «Урал» на максимальній швидкості, то вони разом зіллються в гітару «Урал» такої ж маси, як і вантажівка з мотоциклом. Це і є звичайний спосіб виробництва гітар «Урал»
VIP моделі гітари «Урал» виготовляються з цегли
Гітари «Урал» були зняті з виробництва, тому що їх визнали зброєю масового ураження
Для комфортної гри на гітарі «Урал» потрібні цегляні медіатори
Гітара «Урал» - єдиний в світі фізичний об'єкт, який буде охрененно важким навіть в умовах невагомості
Чак Норріс - єдина в світі людина, яка може грати на спеціальній моделі «Урал» з важелем тремоло. Тому що, щоб звук хоч крапельку змінився, треба натискати на важіль з силою 18 слонів
Фендер Стратокастер - дешевий закос під «Урал», і нікого не хвилює, що він вийшов раніше!
Кажуть, що бас-гітари «Урал» погано звучать. Нічого подібного, вони просто видають ТАКІ Басов НОТИ, які людське вухо не може почути.
Гітара УРАЛ не перейматиметься, якщо її тримати за середину струни на вазі. У власника тупо відірветься рука і гітара розтрощить його ногу.
У секретному бункері в центрі землі міститься прототип гітари «Урал-XXL» У неї 10000 регулювальних ручок і шість важелів тремоло. Важить вона тисячу мегатонн і займає площу футбольного поля. Інженер, який її винайшов злякався свого творіння і повелів затягнути в бункер
Якщо Чак Норріс або натовп слонів притисне важіль тремоло на спеціальній моделі гітари «Урал» до кінця, поставить на нього снаряд і відпустить, то снаряд долетить до Альфи Центавра
Гітара «Урал» здатна витримати удар ногою з розвороту Чака Норріса.
Гітарою «Урал» можна сховатися від ядерного вибуху
Всі говорять, що гітара УРАЛ звучить хреново тільки тому, що жалюгідні стандартні вісім звукознімачів не здатні передати істинний її звук
Гітари «Урал» працюють на чистому плутоній
Гітара «Урал» відмінно звучить без комбіка, але на дуже благородних частотах, недоступних вуха людини.
Якщо розібрати гітару урал, то з усіх деталей можна буде побудувати АЕС і дві ЕОМ і зайві деталі залишаться
Будь-яка музика, яка грається на гітарі «Урал» автоматично стає важким металом
Чак Норріс забився всього один раз в житті, коли в пориві гніву спробував розбити гітару УРАЛ ударом ноги з розвороту. Повторних спроб не було, щоб не ганьбитися.
Арматура спочатку була винайдена для того, щоб служити струнами гітари «Урал», але потім хтось запропонував використовувати її для будівельних потреб.
З цим інструментом не страшно ходити вночі по вулиці - один удар таким монстром по балді вбиває коня в Ксюші Собчак швидше, ніж 2 краплі нікотину, чого вже тут говорити про гопників і іншої нечисті. З ним можна, не боячись нічого, шукати в Іраку ядерну зброю, дерти фашистів (нігеров, цунаров, жидов, поцреоти - потрібне підкреслити).
Незаперечними достоїнствами «Уралу» є:
Прочность.Думаю, пояснень не треба)
Прибутковість - на 1 «Урал» йшли сотні дерева, що давало роботу сотням працівників радянських деревозаготовітельних комбінатів, тисячам лісорубам і хмарі народу, які обслуговували роботу перших.
Принципово нова система звукознімачів. У той час як західна буржуазна музична індустрія працювала над підступними хамбакерами в корпусі синглу, прості радянські інженери взяли та й винайшли сингл в корпусі під стати хамбакерами.
Роздільне підключення звукознімачів (п'ятипозиційний перемикач нервово курить збоку)
Якісна інтегральна електроніка високий ступінь розвиненості (ловимо радіо прямо з гітари - навіть не треба вміти грати).
Гітара «Урал» була свого часу культовим зразком гівна. Оскільки в Імперії Зла електрогітари і Мітал робити не вміли, а до досконалості був доведений випуск лише ударних інструментів (для потреб піонерії), то ця жертва конструкторського аборту стала черговим «нашою відповіддю загниваючому Заходу».


PS: Існує думка, що кінець рідна можна пережити, сховавшись за гітарою «Урал».
Я готовий. PS: Існує думка, що кінець рідна можна пережити, сховавшись за гітарою «Урал»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online