Одноповерхові будинки

  1. Проект заміського будинку Z500: документація

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Красиві одноповерхові будинки: каталог, фото   Проекти одноповерхових котеджів є найбільш популярними і часто обираються на сайті нашої компанії в 2017 році

Красиві одноповерхові будинки: каталог, фото

Проекти одноповерхових котеджів є найбільш популярними і часто обираються на сайті нашої компанії в 2017 році. Такий попит пояснюється тим, що планування одноповерхових будинків є найбільш комфортною. Крім того, однорівневі будинку не є небезпечними, оскільки в них відсутній сходи. Для родин з дітьми та людьми похилого домочадцями саме одноповерхові будинки будуть найкращим варіантом. Всі приміщення в таких будинках знаходяться на одному рівні і характеризуються зручним доступом до них.

Всі приміщення в таких будинках знаходяться на одному рівні і характеризуються зручним доступом до них

Плани проектів одноповерхових будинків: особливості планування

Необхідно розуміти, що планування проектів одноповерхових будинків, незважаючи на всі свої переваги, має ряд особливостей:

  • При однаковій житлової площі будівництво одноповерхових будинків може обійтися дорожче, ніж мансардних і двоповерхових. Це пов'язано з тім, що одноповерхові приватні будинки вимагають великих площ фундаменту і покрівлі, що підвищує вартість будівництва.
  • Одноповерхові будинки (фото, креслення, схеми, ескізи, відео доступні для перегляду на сайті в цьому розділі), площа яких понад 200 м2 будуть менш комфортні. Це пов'язано з тим, що в таких великих будинках буде втрачено зв'язок між приміщеннями через наявність кількох коридорів.
  • Для зведення одноповерхового будинку необхідно купити ділянку більшої площі (особливо, якщо проектом передбачено ще й гараж).
  • Обігрів одноповерхових будинків також обходиться дорожче, оскільки доводиться даремно опалювати горище. У мансардних ж і двоповерхових будинках витрати на обігрів нижче, оскільки підлоги верхніх поверхів прогріваються теплим повітрям першого поверху.

Своїм клієнтам ми не рекомендуємо вибирати архітектурні проекти мансардних або двоповерхових будинків тільки тому, що вони фінансово вигідніше. Багато власників будинків в два поверхи або з мансардою хотіли б свій наступний новий будинок побудувати одноповерховим, оскільки вони набагато комфортніше для проживання.

Цей розділ каталогу містить найширший вибір одноповерхових будинків в різних стилях, з різною площею і плануванням приміщень. Ми постійно поповнюємо колекцію готовими проектами. Кожен клієнт компанії Z500 зможе знайти для реалізації під ключ саме той проект, який втілить мрії про власний будинок.

Кожен клієнт компанії Z500 зможе знайти для реалізації під ключ саме той проект, який втілить мрії про власний будинок

Плани одноповерхових будинків: додаткові можливості

При продажу проектів наша компанія пропонує забудовникам скористатися додатковими можливостями, за допомогою яких можна зробити майбутній будинок комфортніше і економічніше. До них відносяться:

  1. адаптація фундаменту . Дозволяє адаптувати типовий фундамент проекту під індивідуальні характеристики грунту на земельному наділі забудовника. Для проведення адаптації необхідно надати фахівцям компанії результати геодезичних та геологічних вишукувань.
  2. Внесення змін . Дозволяє коригувати обраний проект, щоб він відповідав всім побажанням, вимогам клієнта і був максимально комфортним при цьому. Корективи можуть вноситися в габарити будівлі, стіновий пиріг і ін. Може бути змінений або розроблений оригінальний дизайн одноповерхових будинків.
  3. тендерна пропозиція . Дозволяє складати основу для кошторису, в якій зазначено повний перелік матеріалів (із зазначенням обсягів і кількості) необхідних для будівництва. Доповнивши цінами регіону наявну в документі інформацію, можна отримати повноцінну кошторис витрат.

Проекти, які є в нашій колекції, можуть бути реалізовані як з цегли, так і з газобетону, керамоблоков і інших кам'яних матеріалів.

Проект заміського будинку Z500: документація

При покупці проектів в нашій компанії, забудовникам видається докладна документація проекту. До складу проектної документації входить 5 частин: 3 розділу інженерної частини (електропостачання, водопостачання, вентиляція та опалення), конструктивний і архітектурний. З прикладом проекту одноповерхового котеджу ви зможете ознайомитися нижче.

Абсолютно всі проекти Z500 захищені авторським правом. Це гарантує клієнтам компанії правову безпеку при реалізації наших проектів. Сертифікатом, розміщеним нижче, підтверджується факт, що наша компанія є представником міжнародного архітектурного бюро Z500.

Бажаємо Вам гарного перегляду!

Дивіться підбірку наших популярних одноповерхових проектів:

Будинок побудований за проектом Z7 нашим партнером:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online