Банкетний зал: організація урочистих і святкових заходів, весіль, ювілеїв - Компанія Застілля на Народної Новосибірськ

  1. Намічається торжество або ювілей?
  2. Меню для банкету, весілля чи іншого торжества

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шановні гості! Ми запустили новий сайт, запрошуємо Вас перейти на нього для отримання актуальної інформації: www.restobardoma.ru

Створюємо святкові урочистості з Вашим бажанням і демократичними цінами!

Для Вас дві банкетні майданчики, місткістю від 8 (VIP-зал) до 65 персон .

Ми готові подарувати Вам незабутню атмосферу затишку і комфорту і можливість відпочити від міської метушні, насолодившись смачними стравами російської та європейської кухні.

У банкетному залі «Застілля на Народній» високі стандарти обслуговування: Вас завжди зустріне привітний персонал, порадує професіоналізм кухарів, розташує до відпочинку затишна атмосфера залу У банкетному залі «Застілля на Народній» високі стандарти обслуговування: Вас завжди зустріне привітний персонал, порадує професіоналізм кухарів, розташує до відпочинку затишна атмосфера залу.

Всі страви з нашого меню проходять попередню дегустацію, тому ми з упевненістю заявляємо: «Наші страви здатні задовольнити навіть найвимогливіших клієнтів!».

Зробити вибір серед кількості поданих страв часом досить важко, але ми на 100% впевнені, що жодне наше блюдо не залишить Вас байдужим, адже кожне з них приготовлено з любов'ю і має свій неповторний смак і аромат.

Намічається торжество або ювілей?

Організація урочистих заходів - ключовий напрямок нашої діяльності. Ми завжди раді допомогти відсвяткувати важливу в Вашому житті подія. Будьте впевнені, що свято, що відзначається у нас, вдасться на славу! Ми зробимо все можливе, щоб торжество запам'яталося своєю яскравістю, веселощами, великою кількістю смачних страв і святкової обстановкою!

Спеціальна пропозиція: оренда залу - безкоштовна!

Меню для банкету, весілля чи іншого торжества

Організація святкових заходів включає в себе не тільки відповідне оформлення залу, а й підбір меню. У цьому «Застілля на Народній» - справжній професіонал. Ми готові запропонувати Вам ретельно підібране і сплановане стандартне меню, однак, Ви завжди можете поміняти в ньому страви і напої на свій розсуд. Але сміємо Вас запевнити, що стандартне меню для святкових заходів включає в себе достатню кількість страв, які, скажемо по секрету, ще жоден з наших гостей повністю не подужав (половину регулярно забирають з собою). Будьте впевнені, Вас здивує шикарно накритий стіл!

Увага: алкогольні напої та солодощі Ви можете принести з собою!

Бажаєте смачно і ситно пообідати або відсвяткувати важливу подію в колі друзів і рідних? Тоді кращого місця в Новосибірську, ніж банкетний зал «Застілля на Народній» Вам не знайти! Приходьте до нас прямо сьогодні!

Приходьте до нас прямо сьогодні

Намічається торжество або ювілей?
Намічається торжество або ювілей?
Бажаєте смачно і ситно пообідати або відсвяткувати важливу подію в колі друзів і рідних?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online