Аномальна зона Переславль-Залеського, мертве озеро.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Здавалося б, людина вже тривалий час вивчає свою власну планету, і чимало досяг успіху в цьому, дослідивши різні затишні куточки Здавалося б, людина вже тривалий час вивчає свою власну планету, і чимало досяг успіху в цьому, дослідивши різні затишні куточки. Однак на Землі продовжують залишатися загадкові місця, відвідування яких може привести до загибелі непідготовлених цікавих.

Подібні місця з незапам'ятних часів, називають бісовими місцями, а в останні десятки років знайшли назву « аномальні зони «. Аномальні зони планети не мають географічної прив'язки, і розташовуватися вони можуть як на землі, в лісі, і воді, так не рідкісні й випадки, коли аномалії виникають прямо в оселях людини.

Сьогодні мова піде про тих аномаліях, які захопивши певну ділянку води, утримують його в своїй владі. Одне з таких аномальних місць в Росії, знаходиться неподалік від Переславль-Залеського, це озеро з характерною назвою - "Мертве озеро». Місцеві жителі говорять про те, що купатися в цьому озері згубно для життя, вони прямо попереджають - існує реальна загроза для життя. Однак любителі риболовлі продовжують рибалити на озері, так і любителі скупатися знаходяться.

За даними обласної санепідемстанції, неодноразово проводила забір проб з Мертвого озера, склад води ні має жодних відхилень від норми За даними обласної санепідемстанції, неодноразово проводила забір проб з Мертвого озера, склад води ні має жодних відхилень від норми. В озері налічується сім б'ють ключів, річка виходить з озера далі впадає в сусіднє озеро Плещеево.

Але, не дивлячись на всю природну чистоту води в Мертвому озері, улови місцевих рибалок іноді дивують вчених. Оскільки вони не знають, до якої породи віднести виловлену рибу. Адже іноді це одноокі, а то і триокого мутанти. А зустрічаються екземпляри, які мають рудиментарні лапи на місці плавників, або ж просто волохаті.

Не дивлячись на заборону купання в озері, все одно серед туристів відвідують місця Переславль-Залеського, знаходяться любителі поплавати. За словами очевидців, один з відпочиваючих, які купалися допливши до середини Мертвого озера, скрикнув і зник під водою. У наступну мить очевидці змогли спостерігати, як на цьому місці утворилося масляниста пляма схоже на нафтове.

Увечері цього ж дня, на місці трагедії утворилося фосфоресцирующее пляма, діаметром приблизно п'ять метрів. Пара рибалка любителів, власників човна вирішили проявити цікавість, і підпливли до аномального місця. Далі очевидці помітили, як вся човен на кілька секунд засвітилася зеленим кольором, а пару секунд по тому з під води забив фонтан, з висотою близько чотирьох метрів. Побачивши таке, рибалки виявили розсудливість і тут же покинули аномальну зону.

Інші зафіксовані наслідки від купання в цьому місці, - шкірні захворювання. Іноді тіла викупалися покривають ороговілі лусочки, випадає волосся. Згадуються і зовсім екзотичні хвороби, на лобі людини виростають відростки, що нагадують роги. Втім, через деякий час хвороба відступає, і робота організму нормалізується, а всі зміни благополучно зникають.

Однак проводилося водолазами дослідження дна аномального озера, ні чого надприродного не виявило. Крім декількох тріщин в грунті, куди йде вода, а також западини-колодязя розташованого в центрі озера, глибина якого, як і напрямок визначити не представляється можливим.

Є у Мертвого озера і ще одна відмінна риса. Тіла потопельників людей зникають безслідно, їх не вдається знайти.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online