Полтавченко: петербуржці повинні відчути користь від переїзду «Газпрому» в Санкт-Петербург

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перспективи співпраці Санкт-Петербурга і «Газпрому» обговорили Георгій Полтавченко і Олексій Міллер.

В ході зустрічі, що пройшла в петербурзькій штаб-квартирі «Газпрому», губернатор Санкт-Петербурга Георгій Полтавченко і голова «Газпрому» Олексій Міллер обговорили питання теплопостачання житлових будинків і міських організацій, благоустрою територій загального користування та транспортної доступності до «Лахта центру», в якому і розташовується штаб-квартира енергетичної компанії В ході зустрічі, що пройшла в петербурзькій штаб-квартирі «Газпрому», губернатор Санкт-Петербурга Георгій Полтавченко і голова «Газпрому» Олексій Міллер обговорили питання теплопостачання житлових будинків і міських організацій, благоустрою територій загального користування та транспортної доступності до «Лахта центру», в якому і розташовується штаб-квартира енергетичної компанії.

Петербурзький градоначальник і глава «Газпрому» також прийняли рішення про створення чотирьох газонаповнювальних компресорних станцій, необхідних для реалізації проекту впровадження газомоторного палива в автотранспортному комплексі міста.

Крім цього, обговорювалося будівництво двох спортивних комплексів, оснащених басейнами, в Колпінском і Петродворцовом районах міста.

За словами Полтавченко, які наводить « Федеральне агентство новин »,« Є великий рух вперед і зараз ми налаштовані на активну співпрацю в усіх напрямках. Тепер нам треба працювати ще щільніше. Петербуржці повинні відчути користь від переїзду головного офісу « Газпрому " До Санкт-Петербургу".

Читайте нас в Яндексі

Автор: Йохан Либков

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online