Обрано генеральний підрядник будівництва МФК «Газпром центр»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Генеральним підрядником будівництва багатофункціонального комплексу «Газпром центр» стане компанія Codest (Італійська Республіка). Про це кореспондентові агентства "Мінськ-Новини» повідомили в службі по зв'язках з громадськістю та засобами масової інформації ВАТ «Газпром трансгаз Білорусь».

За словами фахівців, відповідний пакет документів підписано в столиці За словами фахівців, відповідний пакет документів підписано в столиці. Інвестором і замовником будівництва виступає ВАТ «Газпром трансгаз Білорусь».

- Codest входить до складу групи компаній Rizzani De E ccher. Будівельний холдинг існує на ринку з 1831 року, надає послуги в країнах Східної Європи і СНД з 1984-го. У портфоліо компанії - реставрація Центрального залізничного вокзалу Мілана та ряду історичних об'єктів у Венеції, «ВТБ Арени - Центрального стадіону« Динамо »в Москві, будівництво МФК« Арена парк »(Москва), головного офісу банку« Інтеза Санпаоло »(Турин, Італія) , МФК «Ашан клош Д'Ор» (Люксембург), «Портопікколо» (Трієст, Італія), Центру ісмаїлітів (Душанбе, Таджикистан), Великої мечеті Абу-Дабі (ОАЕ), готелю Four seasons (Баку, Азербайджан), готелю Radisson Blu (Київ, Україна), - уточнили в службі по зв'язках з громадськістю та ЗМІ.

Нагадаємо, будівництво багатофункціонального комплексу «Газпром центр» в Мінську почалося в 2015 році. Реалізація частини проекту була припинена в серпні 2016- го і відновлена ​​в квітні 2017 го.

- Роботи на будівельному майданчику відновляться в міру готовності генерального підрядника, - запевнили в ВАТ «Белтрансгаз».

Довідково

ВАТ «Газпром трансгаз Білорусь» - 100-процентне дочірнє товариство ВАТ «Газпром».

ВАТ «Газпром трансгаз Білорусь» забезпечує газопостачання споживачів Республіки Білорусь і є партнером в міжнародній системі транспортування російського природного газу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online