Газпромнефть бонусна карта: як отримати, активувати, використовувати і перевірити бали

  1. Програма лояльності «Газпромнефть»
  2. Бонусна картка «Нам по дорозі»
  3. Як отримати
  4. Як працює
  5. Особистий кабінет
  6. Зміна статусу клієнта
  7. Коли бонуси згорають
  8. переваги карти
  9. Можливі проблеми та їх вирішення
  10. Карти для юридичних осіб та ВП

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поступове виснаження енергетичних ресурсів невблаганно диктує ціни на ринку пально-мастильних матеріалів. Відкриття технологій отримання альтернативних синтетичних продуктів компенсувало брак природної сировини. Але не вирішило проблему високих цін. Вартість штучного пального виявилася вищою через складнощі в його виробництві. А між тим, кожен власник автомобіля хотів би платити менше. І таку можливість надає програма лояльності Газпромнефть, бонусна карта якої дозволяє заощадити значну суму при регулярних заправках.

І таку можливість надає програма лояльності Газпромнефть, бонусна карта якої дозволяє заощадити значну суму при регулярних заправках

Програма лояльності «Газпромнефть»

Компанія «Газпромнефть» не тільки заправляє автомобілі, але і пропонує придбати дисконт «Нам по дорозі» , Що надає можливість накопичувати бонуси за покупку будь-якого товару в мережі однойменних АЗС. Програма доступна виключно для фізичних осіб старше 18 років і передбачає використання накопичувальної карти тільки одним власником.

Важливо! Якщо карта активовано, то передати її іншій людині вже неможливо. Також заборонено використовувати одному автомобілісту декількох дисконтів від «Газпромнафта». При порушенні правил, картка буде заблокована. Це ж станеться, якщо не користуватися програмою більше трьох років.

Існує ще банківська карта Газпромнефть. Якщо оплачувати їй покупки в магазинах, рахунки в ресторанах і інші чеки, то ці витрати також будуть брати участь в розрахунку балів за умовами даної програми лояльності.

Нарахування бонусів відбувається згідно статусу:

  • срібного;
  • золотого;
  • платинового.

Один бонус на дисконті дорівнює одному рублю РФ.

Бонусна картка «Нам по дорозі»

Придбання знижок карти «Нам За Шляхи» - це хороший спосіб економити гроші при покупці ПММ та інших товарів на АЗС компанії «Газпромнефть».

Як отримати

Дисконт можна купити на будь-якій АЗС «Газпрому» і тут же активувати його за допомогою СМС. Якщо купувати карту через банк, то активація відбувається за фактом першої оплати, тобто - після того, як покупець заправиться в мережі організатора програми. Вартість однієї картки можна дізнатися на сайті: www.gpnbonus.ru .

Як працює

Працює програма за принципом накопичувальної системи. При купівлі будь-якого продукту на заправках «Газпрому» за кожні витрачені 100 рублів на карту АЗС потрапляє певна кількість балів. Так, на дисконт зі срібним статусом дається відразу 3 бонуса. Відрізняється срібна карта від золотої числом нараховуються премій.

Золота картка дає можливість отримувати 4 бали. Тоді як на платинової виявиться вже п'ять. Додатково можна отримати знижку в 1% раз на рік, купуючи паливо безпосередньо в свій день народження, що потрібно буде підтвердити документально.

Витратити бонуси можна тут же, сплативши за їх рахунок будь-який товар як на заправці, так і в магазині, який є власністю АЗС. Для цього потрібно пред'явити дисконт продавцеві безпосередньо при замовленні, щоб покупка відбулася без роздрукування чека.

Порада! Якщо розплачуватися картою «Газпромбанк - Газпромнефть» MasterCard, тоді до дисконту протягом доби додадуться додаткові бали.

Послуги, якими можна користуватися на заправках за бонусні бали:

  • придбання палива або товарів в продовольчому магазині при станції;
  • автоматична мийка транспорту;
  • автосервіс;
  • харчування в кафе.

Особистий кабінет

Дізнатися, скільки бонусів вже отримано, можна через інтернет. Для цього потрібно зареєструватися в особистому кабінеті «Газпромнефть Бонус». Ця процедура можлива, тільки якщо карта лояльності вже на руках.

Реєстрація відбувається таким чином: на сайті http://www.gazprom-neft.ru/products-and-services/for-consumers/on-the-way/ потрібно натиснути на посилання «вхід в особистий кабінет», а потім - «отримати тимчасовий пароль». У спливаюче вікно слід вставити номер картки та мобільного телефону. Після отримання одноразового коду, який прийде через СМС, можна зробити перший вхід. І вже з особистого кабінету є можливість вибрати і поміняти пароль на власний.

Порада: За допомогою мобільного запиту за номером дисконтної карти можна швидко відновити забутий пароль.

Кабінет дозволяє:

  • перевірити бали;
  • заблокувати картку або зняти блокування;
  • подивитися на список скоєних покупок;
  • дізнатися статус в поточному місяці;
  • перенести фактичний баланс карти на нову, якщо сталася втрата;
  • першим дізнаватися про акції на АЗС і брати участь в них, заробляючи персональні бонуси.

Зміна статусу клієнта

Спочатку кожному новому клієнтові присуджується срібний рівень, що дає право на 3-відсоткову знижку в мережі АЗС компанії. Щоб підвищити цей показник, автовласник повинен витратити на товари / послуги АЗС Газпромнефть певну суму в місяць.

Статус Витрати в рублях Знижка Срібло до 5 999 3% Золото 6 000 - 11 999 4% Платина від 12 000 5%

Важливо! Якщо рівень платинової карти або золотий фінансово не підтверджується в попередньому періоді, то її статус знижується аж до початкового.

Коли бонуси згорають

Існують умови, коли нараховані бали можна використовувати.

Період Бензин і газ Дизпаливо Купівля товарів в магазині День 100 л 500 л 4 000 р. Тиждень 300 л 1 250 л 9 000 р. Місяць 1 200 літрів 5 000 л 36 000 р.

У таблиці вказані максимальні обсяги палива і суми інших покупок, на які нараховуються бонуси. При перевищенні цих значень, на різницю у вартості (кількості) товарів (палива) умови даної програми лояльності вже не поширюються.

При накопиченні бонусів на суму більше 60 000 рублів все знижки згоряють. Обнулення відбувається і в тому випадку, якщо програмою не користувалися більше трьох років.

переваги карти

Програма лояльності «Нам по дорозі» має наступні переваги перед своїми конкурентами:

  • нарахування до 5% знижок ( «Лукойл» надає своїм клієнтам не більше 2%);
  • за накопичені бали можна придбати будь-які товари і послуги на станціях компанії;
  • при покупці бонуси зараховуються на дисконт автоматично (в ТНК скористатися балами можна тільки через два тижні з моменту транзакції).

Порада! Програма прекрасно підходить для автопутешествий по Росії, так як діє на всіх станціях «Газпрому».

Можливі проблеми та їх вирішення

Якщо не виходить увійти в особистий кабінет, слід зателефонувати на гарячу лінію для споживачів по телефону 8 800 700 5151. Дзвінок безкоштовний. Оператор допоможе вирішити проблему.

Якщо пластикова карта була пошкоджена або загублена, необхідно виконати наступні дії.

  1. Заблокувати дисконт, зателефонувавши на гарячу лінію. Для цього потрібно пройти перевірку персональної інформації (прізвища, дати народження та номеру картки).
  2. Придбати новий пластиковий носій і зареєструвати його по промокодом.
  3. На сайті заповнити форму заявки про відновлення статусу і бонусів. Це можна зробити і по телефону call-центру.

Слід пам'ятати, що заміна пошкодженої картки обходиться дешевше, ніж покупка нової. Також має місце двотижневий гарантійний період з моменту придбання дисконту. Якщо протягом цього терміну пластик був пошкоджений, то нову карту можна отримати безкоштовно.

Карти для юридичних осіб та ВП

Для юридичних осіб компанія «Газпромнефть» пропонує наступні паливні карти :

  • Automat;
  • Active M-місто;
  • Transit;
  • Transit XL-траси.

Всі вони видаються безкоштовно після укладення договору з таким підрозділом компанії, як «Газпромнефть-Корпоративні продажу», регіональні представництва якого знаходяться в Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах Росії.

Такі карти також надають можливість отримувати знижки на паливо, які залежать від придбаних обсягів за попередній звітний період і варіюють від 0 до 10 відсотків. Розмір дисконту регламентується тарифною політикою регіонального підрозділу компанії автономно.

Також паливні карти дають можливість організації контролювати використання ПММ співробітниками. Пакет послуг включає безготівковий розрахунок за паливо, надання повного пакета звітної документації, і відсутність комісії за обслуговування.

Програми лояльності компанії «Газпромнефть» зарекомендували себе з найкращої сторони. Можливість використання на всій території Росії робить їх універсальними для ділових і розважальних поїздок. Це підтверджують численні позитивні відгуки споживачів АЗС компанії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online