Ворожіння Жозефіни Богарне

  1. Ворожіння Жозефіни де Богарне тлумачення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зустріч Наполеона Бонапарти з Жозефіною де Богарне сталася, коли жінці було вже за тридцять років. Наполеон поклонявся своєї досвідченої коханці і дарував їй свою любов.

Жозефіна була забобонною жінкою, вірила в долю і ворожіння, витрачала на магію багато часу. Крім цього, вона постійно вдавалася до послуг всесвітньо відомої і дуже популярної ворожки Мадам Ленорман. Саме Ленорман напророкувала Жозефіні розставання з Наполеоном, програш франзцузской армії, а також корону.

Але і сама Жозефіна де Богарне вміла ворожити, і навіть винайшла свій власний спосіб. французьке ворожіння Жозефіни де Богарне є дуже точним і унікальним серед інших передбачень. Воно виконується на французьких картах. Принцип ворожіння мадам де Богарне передається з покоління в покоління, додаються нові деталі, але від цього сенс ворожіння не змінюється.

На французьких картах, які використовують для цього гадання, відсутні масті і стандартні зображення, на них особливі малюнки. Кожна карта розрізана навпіл. До початку ворожіння всі карти ретельно перемішуються, після цього необхідно викласти карти в вісім рядів. Потім ви починаєте шукати ті половинки карт, які збіглися. Ті картинки, які склалися у вас в результаті цього простого гадання, і будуть пророкуванням вашого майбутнього.

Ворожіння Жозефіни де Богарне тлумачення

Карта «Вершник»

Позначає новини, зміни, руху. Це може бути звістка від вашого знайомого людини, так само і від незнайомця. Про те, яку саме новина слід вам очікувати, розповість сусідня карта. Якщо карта розташовується на передній лінії - чекайте незабаром нову цікаву інформацію. У вас з'являться нові думки, ідеї щодо своєї кар'єри. Можуть очікувати відрядження, подорожі. Якщо ви робите розклад на особисте життя, то вас чекає вир подій, які нові відносини.

Карта «Клевер»

Символізує очікування, сподівання і щастя. Всі ваші мрії здійсняться, якщо ця карта знаходиться по сусідству з сприятливими картами. Якщо ж її оточують негативні карти - чекайте, що ваші плани будуть зруйновані, і ви будете розчаровані. Обов'язково намагайтеся бути товариськими і йдіть на контакт з оточуючими. У ділових відносинах очікуйте прибуток і успіх.

Карта «Корабель»

Чи означає багатство і подорожі. Ця карта символізує перспективні можливості, удачу і везіння в справах. На підсвідомості корабель символізує прагнення до змін і прагнення до особистісного зростання. Також ви зможете отримати багатство за допомогою торгівлі. Дана карта є сприятливою.

Карта «Дім»

Символізує сім'ю і стабільність. Безпека, надійність, благополучне завершення незакінчених справ. успіх в будь-якій справі. Позначає спокій, впевненість за рахунок власних знань. Ви зможете забезпечити собі самостійно захист.

Карта «Дерево»

Життєві сили, прихований потенціал і можливості. Ви володієте величезним потенціалом і відмінними внутрішніми ресурсами. Символізує також мудрість, досвідченість, самостійність. Стабільний дохід.

Карта «Хмари»

Насуваються неприємності, душевну кризу. Зверніть увагу на сусідні карти - саме вони підкажуть вам, звідки чекати біди. Внутрішнє мінливість. При розкладі на відносини цю карту потрібно розцінювати, як перевірку ваших почуттів на міцність. Можливі проблеми зі здоров'ям, затяжна хвороба.

Карта «Змія»

Зрада, брехня. Якщо у вас випала ця карта - розцінювати її як важливе застереження. Змія позначає ворога, суперника і символізує обман. Будьте дуже обережні в своїх справах. Вас чекає ревнощі, гріхи. У любовних відносинах позначає напруження пристрасті і сильну сексуальну енергетику.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online