З якої причини можуть не взяти в армію?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Привіт, Олексій! Від служби в армії можна отримати відстрочку, а можна отримати і звільнення від призову на військову службу. Існує п'ять категорій придатності - А, Б, В, Г і Д. За цим категоріям молодим людям видають або відстрочку, або звільнення від служби в армії за станом здоров'я. Ще одна причина, по якій вас можуть не взяти в армію - за сімейними обставинами. Наприклад, ви можете отримати відстрочку або звільнення від служби, якщо є опікуном неповнолітньої особи, якщо доглядаєте за кимось із близьких родичів, якщо самі виховуєте дитину (без матері), якщо у вас двоє або більше дітей, якщо у вас на вихованні перебуває дитина-інвалід у віці до трьох років, і якщо у вас вже є одна дитина, а дружина вагітна (термін повинен бути не менше двадцяти шести тижнів).
Відстрочку від армії можна отримати і в зв'язку з професійною діяльністю. Наприклад, якщо ви працюєте в органах внутрішніх справ, в протипожежній службі, в органах кримінально-виконавчої системи, в митних органах РФ, то вам буде покладена відстрочка від призову. Але для отримання відстрочки в цьому випадку потрібно влаштуватися на роботу в перераховані вище органи після закінчення вищого навчального закладу цих органів.
І, напевно, вам це вже відомо - відстрочка від служби в армії дається учням в освітніх установах.
Існують і інші причини, за якими дається відстрочка або звільнення від армійської служби громадянам Російської Федерації. Це відноситься до тих, хто відбуває покарання (знаходиться на виправних або обов'язкових роботах, знаходиться під арештом або в ув'язненні), до тих, у кого є незнятої або непогашена судимість. І якщо стосовно призовника проводиться досудове слідство, процес дізнання, або якщо на нього заведено кримінальну справу, і воно було передано в судову інстанцію, то і в цьому випадку надається відстрочка.

Шановний читач, якщо вам сподобалася відповідь нашого юриста зробіть йому приємно :)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online