В Алтайському краї склали рейтинг керуючих компаній за підсумками роботи в першому кварталі 2018 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10 травня 2018 р 14:14

Державна інспекція Алтайського краю за підсумками першого кварталу 2018 року склала рейтинг керуючих компаній, що здійснюють діяльність на території регіону. Критеріями оцінки послужили кількість виявлених порушень обов'язкових вимог і число виданих приписів щодо встановлених фактів порушень, виходячи з кількості багатоквартирних будинків, що знаходяться в управлінні, і їх площі.

Кращі результати показали керуючі компанії «Ініціатива 1», «Стрічковий бор», «Улюблене місто», «Маяк» в Барнаулі, «УК Баярд», «Чисте місто», «Сібеком» в Бійську, «Надія» та «УК Центр + »в Рубцовську. У число аутсайдерів потрапили керуючі компанії «РЕУ-3», «Сервіс Груп» з алтайського наукового міста, барнаульские компанії «Індустріальна», «Трест» і «Прогрес Плюс».

«Створення рейтингу керуючих компаній пов'язане з необхідністю показати приклад ефективно працюючих організацій, щоб підштовхнути інших до більш продуктивної роботи з управління багатоквартирними будинками. У разі надання юридичною особою послуг неналежної якості мешканці можуть відмовитися від його послуг », - йдеться в повідомленні.

Довідка: в Алтайському краї з 1 травня 2015 року видано 222 ліцензії на право здійснення діяльності з управління багатоквартирними будинками. Дія чотирьох ліцензій припинено в зв'язку з ліквідацією юридичних осіб. Більш детально з інформацією ознайомитися можна.


10 травня 2018 р 14:14   Державна інспекція Алтайського краю за підсумками першого кварталу 2018 року склала рейтинг керуючих компаній, що здійснюють діяльність на території регіону

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online