Новини Атирау - Де взяти гроші на новий iPhone?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 жовтня 2017 року в усьому світі було відкрито передзамовлення на iPhone 10, продажу останньої, ювілейної моделі легендарного смартфона почалися 3 листопада. Трохи раніше стартував продаж iPhone 8 і iPhone 8 S. У кожної людини повинна бути мрія! А що робити, якщо Ви отримуєте 150 000 тенге в місяць, а Ваша заповітна мрія - смартфон з надкушеним яблуком останньої моделі?

А що робити, якщо Ви отримуєте 150 000 тенге в місяць, а Ваша заповітна мрія - смартфон з надкушеним яблуком останньої моделі

У Казахстані вартість недавно презентованих моделей iPhone варіюється в середньому від 350 000 до 600 000 тенге. Сума серйозна, тому перш ніж зважитися на покупку, оціните всі плюси і мінуси. Навіть якщо Ваша зарплата в кілька разів менша за ціну за новий гаджет, але Ви впевнені, що він Вам необхідний, можна звернутися в банк за кредитом.

- На придбання технічних пристроїв ми радимо своїм клієнтам брати кредит без позику, будь то новий смартфон, пральна машина або старий автомобіль. Сьогодні Банк ВТБ (Казахстан) пропонує фізичним особам «Кредит готівкою», який видається терміном до 5 років на суму до 5 000 000 тенге. До речі, влітку цього року ми значно знизили ставки винагороди за цією позикою і тепер у нас одне з найвигідніших пропозицій на ринку на сьогоднішній день. Ще один плюс цього продукту в тому, що він не вимагає застави і початкового внеску, - зазначив директор філії Банку ВТБ (Казахстан) в Атирау Асхат Мусагаліев.

Але при цьому співрозмовник зазначив, що Банк ВТБ (Казахстан) бачить свою місію в навчанні своїх клієнтів фінансової грамотності та на доступних прикладах пояснює, як важливо вміло розпоряджатися своїми коштами і сімейним бюджетом. На жаль, часто буває, що люди беруть кредити під тиском сьогохвилинних бажань, не думаючи про майбутнє.

Але фахівці банку, оцінюючи можливості клієнта, пропонують йому найкращий варіант.
- Якщо ми бачимо, що людина хоче взяти позику під тиском імпульсивних бажань, наприклад, на покупку якихось супермодні товарів, але при цьому його заробіток не дозволить йому після такого придбання жити як раніше і сильно позначиться на сімейному бюджеті, то ми намагаємося застерегти клієнта від таких покупок і тим більше кредитів на них, - зазначив Асхат Мусагаліев. - Але в нашій практиці ми часто стикаємося з тим, що люди вже оформили кредит в іншому банку під великий відсоток і тільки після цього усвідомили, що їм важко нести таку фінансову ношу. В такому випадку ми пропонуємо рефінансувати дорогий позику в нашому банку.

Рефінансування - це часткове або повне погашення позики за рахунок отримання нового, більш дешевого кредиту. Позичальник бере кредит в іншому банку під менший відсоток, погашає попередній кредит і виплачує нову заборгованість. Таким чином ставка винагороди стає нижче, а отже стають менше і сума щомісячного внеску. У Банку ВТБ (Казахстан) можна рефінансувати кредит на суму до 5 000 000 тенге.

Подробиці про кредитування і рефінансування в Банку ВТБ (Казахстан) можна дізнатися за посиланням https://www.vtb-bank.kz/individuals/kreditovanie/ .

Ліцензія № 1.2.14 / 39 від 23.12.2014 р видана Національним банком РК.

Новини Компаній.

Місто

А що робити, якщо Ви отримуєте 150 000 тенге в місяць, а Ваша заповітна мрія - смартфон з надкушеним яблуком останньої моделі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online