Названа дата презентації смартфона Vivo V11 Pro

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Офіційно Vivo V11 Pro представлять 6 вересня Офіційно Vivo V11 Pro представлять 6 вересня.
Смартфон Vivo V11 Pro з безрамковий дисплеєм ще офіційно не анонсували, проте сторінка пристрої вже з'явилася на сайті індійського підрозділу Amazon. Крім демонстрації зовнішнього вигляду і відкриття попередніх замовлень новинки, інтернет-магазин також опублікував і дату релізу смартфона, пише Хроніка.інфо з посиланням на телеграф .

Про начинці Vivo V11 Pro поки відомо не так багато. «Серцем» пристрою, ймовірно, стане 8-ядерний Snapdragon 660 за підтримки 6 ГБ оперативної пам'яті і внутрішнього накопичувача на 128 ГБ. За харчування відповідатиме акумулятор ємністю 3400 міліампер годин.

AMOLED-дисплей з діагоналлю 6,41 дюйма і дозволом 2340 x 1080 пікселів обладнають каплевидним вирізом під селф-камеру на 25 мегапікселів. Сенсори основної камери орієнтовно отримають дозвіл 12 і 5 Мп, з підтримкою системи автофокусування Dual Pixel AF і функцій штучного інтелекту. Судячи з опублікованого тизер, Vivo V11 Pro отримає вбудований в дисплей дактилоскопічний сканер.

Читайте також: BLU Products представила новий смартфон Vivo

Працювати новинка буде під управлінням Android 8.1 Oreo. За інформацією Amazon, офіційно Vivo V11 Pro представлять 6 вересня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online