Наркотики, алкоголь і вагітність

Повернутися до всіх новин

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Один з найпоширеніших питань в тій чи іншій варіації, який часто задають нашим фахівцям - «Як відіб'ється вживання алкоголю (наркотиків) на майбутніх дітях і через скільки часу можна заводити дитину Один з найпоширеніших питань в тій чи іншій варіації, який часто задають нашим фахівцям - «Як відіб'ється вживання алкоголю (наркотиків) на майбутніх дітях і через скільки часу можна заводити дитину?». Відповідаючи на нього, ми постараємося дати якесь «інтернет-висновок», що об'єднує думка і рекомендації лікарів різних спеціальностей. Отже ...

  1. Нарколог. Очевидно, що якщо у одного з майбутніх батьків вже сформувалася фізична і психологічна залежність від алкоголю або наркотиків, а саме такі питання надходять найбільш часто, то насамперед необхідно зайнятися її лікуванням. Про серйозність намірів вашої другої половини буде говорити проведення протирецидивної терапії на тривалий термін - це різні варіанти підшивки препаратів дисульфирам або кодування від алкоголізму і, природно, індивідуальна і сімейна психотерапія. Попереджаючи можливі питання, можна сказати, що використовуються при лікуванні лікарські препарати, нейтральні для організму і не чинять негативний вплив при дотриманні пацієнтом режиму тверезості.
  2. Психотерапевт. На жаль, при сформувалася залежності від ПАР вживання в «розумних» дозах буде не можливо навіть через кілька років. Усвідомити наявність проблеми, чи не повернутися до вживання і захотіти почати нову тверезе життя, підтримуючи її самостійно довгі роки, допоможе досвідчений психотерапевт і психолог. Він навчить залежного отримувати задоволення від життя, тим більше, якщо в цьому новому житті планується такий прекрасний стимул, як дитина. Загалом же і цілому, про позитивний результат лікування алкоголізму і наркоманії прийнято говорити після досягнення людиною річний ремісії, тобто року абсолютної тверезості.
  3. Уролог. З точки зору урології-андрології і це доведено на даний момент, перед зачаттям дитини необхідно мінімум 3 місяці утриматися від вживання будь-яких психоактивних речовин. Не можна вживати ні алкоголь, ні наркотики, ні снотворно-седативні препарати). 3 місяці - це тривалість життя чоловічих статевих клітин - сперматозоїдів і, як правило, за цей термін встигає відбутися очищення від токсичних речовин шляхом повного «поновлення» генетичного матеріалу.

  4. Гінеколог. З жінками складніше в силу того, що дівчинка з'являється на світ вже з повним «запасом» яйцеклітин, який не оновлюється, а тільки витрачається протягом життя. Відповідно зловживання алкоголем і тим більше хронічний алкоголізм або наркоманія може мати досить негативні наслідки. Тому будь-якій жінці перед зачаттям дитини рекомендується пройти обстеження за програмою підготовки до вагітності, яка виявить можливі проблеми із зачаттям і виношуванням. З цією ж метою проводиться пренатальна діагностика, спостереження за розвитком плоду і здоров'ям жінки.

Ну і останнє. Завести можна кішку або папуги ... Погодьтеся, що коли мова йде про дитину, про вашу «кровиночки», про спадкоємця, необхідний більш серйозний підхід. Ще на зорі вітчизняної наркології, в 1956 р, академік Стрельчук написав, що «алкоголізація дитини починається з першої чарки, яку побачив їм в руках батьків». Тоді ще мова про наркоманію не йшлося - ну, не було такого масового явища. А закони сприйняття, природно, однакові.

Поставте перед своєю другою половиною жорстку умову - дотримання абсолютної тверезості. Як вирішити цю проблему, вам розкажуть на прийомі наші лікарі - наркологи і психотерапевти. Звичайно, повністю убезпечити себе можна, але дотримуючись цих рекомендацій і підійшовши до справи з усією серйозністю і відповідальністю, ви значно збільшуєте шанси на народження здорової дитини. І пам'ятайте, що консультація по інтернету не замінить особистого візиту до лікаря.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online