Під Києвом накрили лабораторію з вирощування елітної коноплі (фото, відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Київській області співробітники поліції ліквідували потужну підпільну нарколабораторію з вирощування елітних сортів конопель

У Київській області співробітники поліції ліквідували потужну підпільну нарколабораторію з вирощування елітних сортів конопель. Її влаштував у підвалі гаража 45-річний житель Обухова, повідомляє прес-служба національної поліції .

Злочинець використовував метод гідропоніки, тобто вирощування рослин без грунту за допомогою води і мінеральних добрив. Для своєї протиправної діяльності Наркоаграріям замовляв різноманітні насіння «елітної коноплі» використовуючи можливості Інтернету. Ціна за одне зернятко становила близько 5 євро.

Ціна за одне зернятко становила близько 5 євро

Приміщення нарколабораторії було обладнано спеціальним приладдям для швидкого вирощування рослин: сучасними системами ультрафіолетового освітлення, іригації, контролю вологості і вентиляційною системою (фільтрами, витяжками, гігрометрами і ін. Устаткуванням). Вартість обладнання становить понад 250 тис. Грн. Для підвищення якості наркотичного засобу використовувалися спеціальні грунти з біохімічними добривами.

Для підвищення якості наркотичного засобу використовувалися спеціальні грунти з біохімічними добривами

Під час огляду зазначеного приміщення, оперативниками вилучено понад 10 кг наркотичних засобів «марихуана». Частина вже була розфасована в поліетиленові сліп-пакети для подальшого збуту та скляні банки.

Частина вже була розфасована в поліетиленові сліп-пакети для подальшого збуту та скляні банки

Під час обшуку в домоволодінні затриманого, оперативники вилучили ще понад 1 кг «марихуани» і 1 кг насіння конопель. Загальна вартість вилученого наркотику за цінами «чорного ринку» становить понад 2 млн. Грн.

Грн

За організацію і зміст підпільної нарколабораторії, а також виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою збуту у великих розмірах чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online