Новини Кримнаша: Зрадники почали заздрити Придністров'ю

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

9:17

Севастопольський таксист, "який прикрасив" машину колорадкамі, заявив: "Краще б ми як Придністров'я залишилися! Не було б такої кількості Понаїхали бидла! ".

1. Чергові потенційні понаїхали промацують ґрунт: "Хочемо переїхати до вас жити! Ми з Уралу, клімат у нас жахливий і багато хто не може тут жити через забруднення. Як у вас там з роботою? Які приблизно ціни на продукти? Яка середня зарплата? Я за професією автокрановщик, кінолог (служив), дружина у мене поліцейський. Чи варто до вас їхати працювати і жити? Знайдемо ми у вас роботу і які ціни у вас на знімне житло і просто квартири? ". Відповіді: "Ціни взагалі п * здец! Я пішов в магазин в Санкт-Петербурзі і був здивований. Ціни тут (в СПБ) нижче рублів на 50 майже на кожен товар, а рівень доходу жителів вище! А в Криму у нас ЗП маленькі, ціни великі! І роботи немає !!! Виживаємо "," Їдь краще на Кубань "," По суті питання: 1 ККВ - від 8 тис. + Комуналка, 2 ККВ - від 15 тис. + Комуналка. Середня зарплата 15 тис. - оочень мало у кого більше. Ціни рівня Москви, тобто на 15-20% вище, ніж у вас. Квартири від 2-х, а нормальні від 4-х лямов рублями "," Роботу знайдете, але всю зарплату будете віддавати за знімання квартири. Якщо хочете тут жити, вам потрібно купити свою хату. Ціни космічні, чекаємо міст. Сподіваємося, що потім ціни впадуть "," Роботи у нас немає. Якщо знайдеш, то отримувати будеш 15000 в місяць. Житло зняти у нас коштує теж 15000 в місяць за однокімнатну квартиру. Ціни у нас дуже прості: береш ваші уральські і просто тупо множити на 2, а влітку - на 3 "," Приїжджала одна сім'я. Їх вистачило на 1 рік. Повернулися на Урал. "," В Криму п * здец. Порядку немає ні в чому. Куди не піди, скрізь ніхто нічого не знає. Увійшли до складу Росії, а бюрократи все ті ж. Нех * р тут ловити. "," Роботу ви і дружина знайдете. У поліції постійний некомплект. А ось зарплати не відповідають цінам "( скрін ).

2. Їду в тролейбусі з Масандри. Поруч дві бабки діляться один з одним, що на ЦЮ пенсію прожити неможливо, і швидше б закінчився опалювальний сезон, оскільки набридло позичати гроші і економити на їжі. Проїжджаємо повз чергового величезного портрета Путіна: "Обожнюю його, пишаюся ним. Потрібно вийти на Храмі, поставити за нього свічку ". Логіка антиутопії - це антілогіка ( скрін ).

3. Окупанти продовжують знищувати Гурзуф. У селища забрали пляж і землю під приватними будинками, звідки тепер виселяють місцевих жителів. Зате можна ходити на цвинтар, але за перепустками. Послухайте, що говорять місцеві жителі: "Ми спочатку для нього (керівництва Артеку) були бидлом, а тепер ми стали бандерівцями з російськими паспортами", "Раніше була радість, а зараз стає горе. Плюють на народ і більше нічого не роблять "," На місці пляжу - прочерк (в пропусках), зате позначено кладовищі "," Все це йде з Москви. І це тільки початок. Звичайно, ми не думали, що прийде довгоочікувана росія і будуть такі зміни не в кращу сторону. ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ ВСЬОГО "," Гурзуф загублять ". Крім того, ватники неодноразово записували відеозвернення до путину, але той мав їх на увазі. А керівництво Артека намір змусити територію Гурзуфа контрольно-пропускними пунктами і парканами, які вже зводять, щоб захиститися від терористів, якими вважають місцевих жителів. Ну як, сходили на "референдум"? ( відео ).

4. Зубков має намір оголосити про банкрутство своїх парків: "Сьогодні на рахунку ТОВ« Ялтинський зоопарк Казка »практично не залишилося грошей. Через закриття владою нашої підсобної свиноферми в Ульяновську через карантину по АЧС, численні хижаки залишилися без кормової бази. Купувати м'ясо для них за ринковими цінами ми зможемо ще кілька днів. Потім доведеться вживати кардинальних заходів, тому що хижаки почнуть голодувати. Сьогодні у нас колосальна проблема з водою, тому що Тайганськоє водосховище, звідки ми брали воду, так і не наповнилося за зиму. Нас буквально розчавлюють всілякими перевірками, податківці сидять навіть на касі. Моїх співробітників замучили допитами. В таких умовах далі працювати нестерпно ".

5. "Російська весна" доїдає свого героя. Дякую, Олег Зубков, що ти є. Просто насолоджуюся: "Це ганьба до третьої річниці кримської весни", - скиглить в підтримку Зубкова кримнашіст Олександр Гірський ( скрін ).

6. Основні банки в Криму поки не обслуговують по аусвайса терористичних організацій "ДНР / ЛНР": "Якщо у вас паспорт ДНР, вам потрібно принести паспорт України, тобто вам потрібно два паспорти. Таким чином ви підтверджуєте українське громадянство ", - повідомили в РНКБ. Аналогічна ситуація в Генбанка: "Чи потрібен внутрішній український паспорт, або ж російський паспорт. Поки в банку немає розпоряджень, що за паспортом ДНР ми можемо обслуговувати клієнтів ".

7. Ватники хочуть, щоб окупанти провели в Криму реформу поліції, як на материковій Україні. А поки менти продовжують стояти в засідках на віджатих українських Пріус і завезений російському барахлі ( скрін ).

8. Пам'ятайте Євробачення? "1944" - це пісня про людей, "які залишили рідну домівку в пошуках кращого життя", на думку російських коментаторів. Армянську приготуватися: в місті тривають проблеми з водою ( скрін ).

9. Огірки, помідори і перець сильно подорожчали. Туреччина перервала поромне сполучення з Кримом. Цікаво, це якось пов'язано?

10. Біля берегів Алупки (Велика Ялта) сів на мілину турецький суховантаж (багаття) "RIVER EREGLI" під прапором Мікронезії - черговий порушник водного простору України. Очікуємо розлив нафти? ( фоторепортаж ). Пізніше центр Миротворець повідомив, що серед моряків близько 10 громадян України (з Одеси), які співпрацюють з окупантами. Імена деяких вже відомі ( скрін ).

11. На винних пляшках замість Керченського моста російський виробник зобразив один з символів США - міст "Золоті ворота", супроводивши фото написом: "Міст мрії" ( фото ).

12. У Криму продовжують виробляти товар, на етикетках якого зазначено, що вироблено в "Україна, АР Крим". Зрадників і понаїхали вивертає навиворіт ( фото ).

13. "Прибула в Одесу банда з Амура - в банді були урки, шулера. Банда займалася темними справами, і за нею стежила Губчека. Мова тримала баба, звали її Мурка - хитра і смілива була. Навіть злі урки і ті боялися Мурки - злодійське життя вона вела. Ось пішли провали, почалися облави - багато стало наших пропадати. Як дізнатися швидше - хто ж став шалавою, щоб за зраду покарати ", - це слова пісні" Мурка ", яку Поклонська вчора заспівала в якості своєї автобіографії в ефірі Першого пропагандистського каналу в програмі« Прожекторперісхілтон ». Микола II в труні перевернувся, а його бюст в Сімферополі перестав мироточити ( відео ).

14. На головному ТВ каналі прокурор-зрадник-депутат, єврейський і вірменський шоумени грають і співають пісню кримінальників. Що з цією країною не так?

PS Севастопольський таксист, "який прикрасив" машину колорадкамі, заявив: "Краще б ми як Придністров'я залишилися! Не було б такої кількості Понаїхали бидла! ". Це все, що потрібно знати про ставлення місцевих жителів до приїхали з-за поребрика, і про розумові здібності зрадників в Криму. Заздрити окупованому росією зубожілому Придністров'ю - чи це не квінтесенція маразму?

Як у вас там з роботою?
Які приблизно ціни на продукти?
Яка середня зарплата?
Чи варто до вас їхати працювати і жити?
Знайдемо ми у вас роботу і які ціни у вас на знімне житло і просто квартири?
Ну як, сходили на "референдум"?
8. Пам'ятайте Євробачення?
Цікаво, це якось пов'язано?
Очікуємо розлив нафти?
Що з цією країною не так?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online