Міні завод по виробництву води - Обладнання міні виробництва

  1. Міні завод по виробництву води
  2. Міні завод по виробництву води
  3. Устаткування для виробництва води
  4. Виробництво бутильованої води
  5. Технологія виробництва питної води
  6. Період окупності вкладень
  7. Міні завод по виробництву води
  8. Часто читають ...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Під час того, як розмова зводиться про заводах, безліч читачів представляють: велика кількість машин, територія з величезними приміщеннями, тисячі робітників, велика кількість механізмів. Більшість вітчизняних комбінатів так побудовані, хоча ці фабрики невигідні. Рентабельність оптимізованого виробництва забезпечується не розмірами, а високоефективним і сучасним обладнанням з недовгою окупністю. На зміну виробництвам минулого виду приходять новітні оптимізовані заводи.

Міні завод по виробництву води

Якщо ви прийняли рішення відкрити   міні завод по виробництву   води, слід з'ясувати всі тонкощі цього процесу Якщо ви прийняли рішення відкрити міні завод по виробництву води, слід з'ясувати всі тонкощі цього процесу. міні завод з виробництва води може стати оптимальним вибором для підприємців, які бажають розпочати свою справу, не витрачаючи занадто багато часу на це. Входження в такого роду сферу дозволяє одночасно займатися своїми власними справами, так як на заняття таким бізнесом в день йде до шести годин.

Відправна точка при подальшому виборі необхідного обладнання - проведення платної експертизи води. Не шкодуйте коштів на подібну експертизу, так як наявність неякісного джерела води зажадає великих витрат на обладнання по її очищенню. Від того, якої якості воду ви будете пропонувати клієнтам, залежить їхнє здоров'я і ваша репутація.

Придбайте очисні фільтри для води. Використовуйте верстат, за допомогою якого видувають пляшки з пластикових заготовок, для виготовлення власної тари. Придбайте апарат, за допомогою якого ви будете готову очищену воду розливати по пляшках, без нього не обійтися, так як дана процедура не дуже гігієнічна і трудомістка.

Знайдіть відповідне приміщення для роботи. Розділіть його на дві зони, в одній вода буде проходити потрібну обробку, в іншій ви будете розливати її в заготовлену тару. Службове приміщення повинно відповідати вимогам санітарно-епідеміологічної служби, інакше ви не зможете отримати дозвіл на продаж води і її виробництво. При виборі співробітників керуйтеся простим правилом. Для кур'єрів підійдуть знайомі або родичі, а ось ремонтувати обладнання повинні професіонали. Також слід знайти хорошого бухгалтера і менеджера, який займеться пошуком клієнтів.

Для свого бренду варто придумати назву, воно повинно залучати людей і бути таким, що запам'ятовується. Вдалий логотип також сприяє майбутньому успіху. Намагайтеся підбирати такий логотип, який відповідає назві вашого бренду по духу. Не забудьте про рекламної підтримки.

Відвідувань: 2215

Цікаві статті по даній темі:

Свій бізнес на   виробництві піноблоків   : Міні   завод з виробництва піноблоків Свій бізнес на виробництві піноблоків : Міні завод з виробництва піноблоків

Міні завод по виробництву води

Міні завод по виробництву води

Загальновідомо, що питна вода являє собою товар, який відноситься до харчових продуктів і є належним чином очищеної і відфільтрованої водою з артезіанських свердловин. Упаковкою для неї може служити як пластикова, так і скляна тара.

На сьогоднішній день в Росії можливості для започаткування власної, приносить реальний дохід справи, пов'язаного з виробництвом і продажем питної води, воістину колосальні. З огляду на те, що якість води з-під крана давно залишає бажати кращого, а доходи населення зростають рік від року, ринок споживання артезіанської води має чітку тенденцію до розширення на 15-17% щорічно.

Устаткування для виробництва води

З метою визначення типів обладнання для розливу води слід визначити її хімічний склад в самій свердловині, а також визначитися з очікуваними обсягами виробництва. Однак найчастіше для того, щоб виробляти розлив питної бутильованої води необхідно обладнання наступного призначення:

  • Для закачування і очищення (система аерації води і дозування реагентів) - від 100 000 рублів;
  • Для розливу води в тару (ціна на обладнання для розливу - від 100 000 рублів. Вартість на автоматичні лінії починається від 600 000 рублів);
  • Для видування (виготовлення) пляшок - від 400 000 руб. Без такого виду обладнання цілком можна обійтися, однак воно здатне значно підвищити рентабельність виробництва води, але у випадку з бутлями не завжди (читайте нижче).

Виробництво бутильованої води

При виробництві бутильованої води весь процес такий же, крім одного - тут повторно бутильов використовуються повторно, тому для цього додатково буде потрібно ще машина для їх промивання. Цей процес виглядає так:

Далеко не завжди такі бутлі виробляють виробники води. Справа в тому, що для цього потрібні додаткові чималі фінансові ресурси на обладнання та сировина. Власне кажучи, тому бутлі і коштують близько 500 рублів за штуку. До того ж, якщо ви будете обслуговувати постійно приблизно така кількість підприємств, а вони, в свою чергу, постійно будуть замовляти приблизно одне і теж кількість бутильованої води, то обладнання для виробництва у вас буде дуже часто простоювати.

Технологія виробництва питної води

Безпосередньо сама схема виробництва даної води здійснюється з кілька стадій:

  1. Проводять буріння артезіанських свердловин;
  2. Воду очищують шляхом її пропускання крізь спеціальні вугільні або піщані фільтри;
  3. Відбувається коригування змісту певних мінеральних речовин;
  4. Проводиться обробка води за допомогою ультрафіолетових променів з метою її знезараження;
  5. Воду озонують;
  6. Готують тару для розливу;
  7. Розлив.

Якість отриманої вищевказаним шляхом води повинно бути відповідно до вимог СанПіН 2.1.4.1116-02 і ГОСТу Р52109-2003.

До підприємства, що спеціалізується на виробництві питної води, пред'являються особливі вимоги. По-перше, воно повинно нараховувати в собі такі ділянки, як:

  • Ділянка видобутку;
  • Ділянка очищення;
  • Ділянка розливу;
  • Приміщення санітарно-побутового призначення для працівників даного підприємства;
  • Склад для зберігання продукції.

По-друге, безпосередньо самі приміщення цеху повинні відповідати СанПіН для харчових виробництв , А так само відповідати вимогам протипожежної безпеки для промислових підприємств.

Період окупності вкладень

Ні для кого не секрет, що реалізації питної води притаманна певна сезонність. Так, в найбільш теплу пору року з травня по серпень включно, обсяги споживання зазнають період помітного зростання і, як наслідок, саме в цей час виробництво води приносить найбільший дохід.

В якості покупців даної продукції мають місце як юридичні, так і фізичні особи. Варто враховувати, що серед замовників левову частку все ж складають юрособи і саме вони складають 90% всіх споживачів, причому, на відміну від фізосіб, ці покупця оплачують товар за безготівковим розрахунком, тобто перераховуючи потрібну суму на рахунок продавця. Фізичні особи найчастіше розплачуються готівкою після доставки продукції.

Шляхом нескладних розрахунків легко прийти до висновку, що виробництво бутильованої води здатне приносити своєму власникові хороший дохід, оскільки його валова рентабельність здатна складати близько 700%. При цьому основні витрати на виробництво води складуть так звані загальні витрати, взагалі ж до витрат слід віднести витрати на хімічну очистку, витрати на виробництво тари і на енергоспоживання даного виробництва.

Терміни окупності інвестицій в бізнес з виробництва води знаходяться в прямій залежності від наявних ринків її збуту, застосовуваних способів очищення води, а також параметрів обладнання. Однак відомо, що в середньому вони можуть становити 2-2,5 року.

Міні завод по виробництву води

Ще недавно ніхто й уявити не міг, що бізнес можна робити на воді. Однак, незважаючи на цей факт, виробництво води залишається одним з найприбутковіших на цей момент. Навіть якщо місто має солідну гідроелектростанцію, і потужну ріку, що протікає неподалік, купувати воду - вкрай раціональне рішення. Адже, за оцінками фахівців, та вода, яка тече в наших кранах, небезпечна навіть для душа і миття голови. Що там говорити про харчування!

Необхідно відзначити, що на ринку виробництва та розливу води на даний момент існує кілька значущих гравців. Вони доставляють воду в офіси, створюють спеціальні кулери, і навіть підтримують роздрібну мережу продажів. Змагатися з подібними компаніями досить важко, однак це не означає, що вихід на ринок повністю заблокований. Для того, щоб почати свій бізнес з виробництва води, потрібно просто розрахувати, яка вода принесе максимальний прибуток. Для того, щоб скласти бізнес план виробництва води, як правило, потрібно досліджувати повністю цей ринок, провести мінімальне маркетингове дослідження. Витрати часу на цю процедуру складають від тижня до місяця.

Очищати продається воду можна двома шляхами. Перший спосіб є найпростішим і доступним, адже він має на увазі очищення води з-під крана. Другий метод виробництва очищеної води - це використання води з артезіанської свердловини. Само собою зрозуміло, що не кожному під силу знайти підходящу свердловину, і налагодити виробництво води такого типу. Тому найбільш раціональним способом є придбання спеціалізованих фільтрів для очищення води.

Як правило, найбільш прибутковими є варіанти виробництва води компанією, зареєстрованою як товариство з обмеженою відповідальністю. Можна організувати також і приватну фірму (ЧФ) або приватне підприємство (ПП). У компанію необхідно найняти кількох працівників, які будуть працювати з восьмої ранку до восьмої вечора.

13 липня 2019 року

Часто читають ...

  • Виробництво цегли крим

    Під час того, як бесіда піднімається про фабриках, швидше за все уявляють: сотні одиниць техніки, безліч трудящих, безліч різної техніки, ...

  • Міні виробництво цвяхів верстат для виробництва

    Під час того, як заводиться розмова про фабриках, в основному представляють: гектари зі значними виробничими терміналами, сотні одиниць транспорту, безліч різного технологічного устаткування, безліч трудящих. Висока ...

  • Міні виробництво газобетону газобетонних блоків завод

    Коли розмова заходить про фабриках, більшість читачів думають, що це: безліч обладнання, сотні одиниць техніки, територія зі значними робочими терміналами, безліч ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online