Як швидко подати показання лічильників по воді онлайн і через смс, які існують способи і які з них простіше

  1. Інтернет
  2. Телефон
  3. SMS
  4. E-mail

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лічильники - це суттєва економія для вашого бюджету, особливо якщо мова йде про тих, які вважають куби використаної води Лічильники - це суттєва економія для вашого бюджету, особливо якщо мова йде про тих, які вважають куби використаної води. Встановіть їх в своїй квартирі і не сплачуйте зайві дорогі куби. Скільки витратили води, стільки і оплатили, але ж багато бувають в довгих відрядженнях.

Як тільки лічильники встановлені за всіма правилами і пройшли реєстрацію Єдиного розрахункового центру, ви платите за воду за їхніми показниками. Тепер ваше завдання справно подавати ці дані в спеціальні служби.

Пам'ятайте часи, коли потрібно було носити записочки до показань лічильників в РЕУ Пам'ятайте часи, коли потрібно було носити записочки до показань лічильників в РЕУ? Потрібно було вказувати багато інформації на кшталт попередніх даних по воді, які зараз автоматично вибиваються в базі даних. Тепер можливостей для цього набагато більше. Світ технологій стрімко розвивається і зробити багато дій можна не виходячи з дому

Подати свідчення гарячої та холодної води в Москві можна:

  • По інтернету;
  • Зателефонувавши за номером;
  • Відправивши sms на спеціальний номер;
  • Відправивши по електронній пошті.

Інтернет

1 1. На сайті pgu.mos.ru. Дані приймаються з 15 числа поточного по 3 число наступного місяця. Крім того, користувачам буде доступний в електронному вигляді архів переданих показань.

Послуга доступна по засланні .

Щоб скористатися послугою, пройдіть реєстрацію на сайті. Потім зайдіть в розділ «Послуги», потім «Житло, ЖКП, двір», «Прийом показань приладів обліку води», натисніть «Отримати послугу». Вам потрібно ввести код платника з ЄПС і вписати номер квартири. Щоб скористатися послугою, пройдіть реєстрацію на сайті

На цьому ж сайті можна здійснити оплату цих послуг в розділі «Оплата».

Звичайно, таким же чином можна внести інші свідчення, будь то електролічильники або інші, а також оплатити послуги.

2. На сайті voda-moscow.ru (voda-cao.ru, voda-uzao.ru) можна внести дані і оплатити послуги без реєстрації і через програми для мобільного. Потрібно тільки вказати номер квартири і код з квитанції, яка зазвичай приходить на оплату послуг ЖКГ. За кілька днів до закінчення терміну подачі свідчення буде надіслано нагадування про необхідність внести дані.

Щоб внести дані онлайн, найчастіше потрібна реєстрація і вхід в особистий кабінет, але портали надають ці послуги пропонують безліч інших можливостей для своїх користувачів. Пошук довідкової інформації і оплата послуг онлайн, зворотний зв'язок і допомогу з вашого питання. Зареєструвавшись один раз, ви маєте масу привілеїв.

Телефон

Ось уже кілька років такої спосіб радує жителів Москви. Що може бути простіше, ніж набрати телефонний номер і повідомити показники лічильників води. З 20 по 25 число можна дзвонити по виділеним номером:

тел. +7 (495) 539-25-25

Оператор внесе ваші свідчення в базу даних.

SMS

Важко придумати більш сучасний і універсальний спосіб внесення інформації, однак, не тільки комерційні організації мають таку можливість Важко придумати більш сучасний і універсальний спосіб внесення інформації, однак, не тільки комерційні організації мають таку можливість.

Що потрібно зробити, щоб користуватися sms-послуг подачі даних по воді?

1. На спеціальний безкоштовний номер «7377»:

  • зареєструватися на Єдиної Мобільної Платформі (ЄМП) шляхом відправки sms з текстом «сервіс рег» або «service reg» на короткий номер 7377;
  • додати новий код платника, щоб вносити дані витрати води. Для цього потрібно відправити цей код в sms у вигляді «вода кп 1111111111" або "voda kp 1111111111» на той же короткий номер 7377. Цей код можна знайти в квитанціях на оплату послуг після слова «КОД»;
  • щоб додати нові показання лічильників води, потрібно відправити sms з текстом «вода додати лічильник №1 лічильник №2» або «vоdа dоbаvit лічильник №1 лічильник №2». Де лічильник №1 на увазі свідчення холодної води, а лічильник №2 - гарячої. Наприклад, «вода додати 15.2 і 20.1».
  • також можна запитувати дані за попередній період, видалити помилкові дані, підключити безкоштовні sms-звісточки, що нагадують про внесення показань. Детальніше про всі можливості на сайті dit.mos.ru.

2. Скористайтеся мобільним додатком «держпослуги» або «ЖКГ Москви»:

  • встановіть на свій телефон безкоштовний додаток, скачавши його на сайті dit.mos.ru;
  • зареєструйтеся і заповніть профіль, внесіть код платника (код дивіться на квитанції на оплату після слова «КОД»);
  • тепер переходите на Житло - Покази лічильників;
  • натиснувши на кнопку, що з'явилася, вносите показання і далі на «Зберегти»;

E-mail

На електронну адресу [email protected] наступне повідомлення: П.І.Б., вашу адресу, номери лічильників і їх свідчення.

Ці способи досить демократичні, ви можете скористатися тим з них, який найбільш вам зручний. Тим, хто працює за комп'ютером буде зручно внесення даних на інтернет-сайтах, а у кого немає такої можливості підійде дзвінок за виділеним номером.

Пам'ятайте часи, коли потрібно було носити записочки до показань лічильників в РЕУ?
Що потрібно зробити, щоб користуватися sms-послуг подачі даних по воді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online