Віртуальна весілля. Весілля в інтернеті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

А чому тут дивуватися? Все дуже навіть логічно! Якщо існують віртуальні знайомства, які часто переростають в віртуальну любов і супроводжуються віртуальним сексом, то чому б їм не прийняти вид віртуального шлюбу?

Вам здається це смішним, а ті молоді люди, які більшу частину часу проводять в інтернеті, спілкуються на сайтах знайомств, закохуються в своїх віртуальних співрозмовників і, по суті справи, ділять з ними дні і ночі, вважають за необхідне оформити свої стосунки офіційно.

Як проходить віртуальна весілля? Власне кажучи, весілля в інтернеті має на увазі такий же процес реєстрації шлюбу, який можна спостерігати в звичайному реальному РАГСі.

Тобто, хлопець і дівчина або чоловік і жінка, чиє віртуальне знайомство переросло в таку неземну любов, що їм захотілося серйозніших стосунків, звертаються із заявою на сайт, який реєструє віртуальні шлюби, і через деякий час їх шлюб може бути зареєстрований.

Один із закоханих повинен залишити заяву в віртуальному загсі або відправити заявку на віртуальне одруження по електронній пошті, після того, як буде отримано згоду від другої половини, майбутнім молодятам дадуть пароль доступу до реєстрації шлюбу. Дату весілля можна вибрати самим.

У день весілля наречений і наречена зі своїх комп'ютерів належний увійти до Палацу віртуальних одружень за паролем, який їм повідомили раніше і відповісти на питання, які зазвичай задають під час реєстрації шлюбу.

Якщо наречений і наречена підтверджують свою згоду на віртуальну сімейне життя, то їх шлюб реєструється. Доказом цього буде служити "Свідоцтво про укладення шлюбу", яке можна роздрукувати на принтері і з гордістю показувати подругам. Природно, юридичної сили такий шлюб не має, а ось моральне задоволення можна отримати. Ось що таке віртуальна весілля.

І, між іншим, на свою інтернет-весілля ви можете запросити подруг, родичів і знайомих, які будуть мати можливість привітати вас в цей знаменний день. Ви можете одягнути весільну сукню, зробити весільну зачіску , Щоб відчути себе справжньою нареченою.

Треба сказати, що крім реєстрації шлюбу, так само онлайн можна оформити і розлучення. Але тут процедура простіше: для того, щоб отримати "Свідоцтво про розлучення" згода другого чоловіка не потрібно, його просто доводять до відома, після того заяву про розлучення буде розглянуто і віртуальний шлюб буде розірвано.

Які плюси і мінуси віртуальної весілля? А мінусів немає, суцільні плюси! Таке весілля вас ні до чого не зобов'язує, сімейне життя не буде обтяжена побутом та іншими турботами і т.д і т.п.

А крім того, весілля в інтернеті може стати стати поштовхом до справжнього весілля, наприклад, якщо ви живете зі своїм хлопцем в реальному цивільному шлюбі і ніяк не можете змусити його зробити вам пропозицію руки і серця. Запропонуйте йому, немов жартома, відсвяткувати таку уявну весілля, запросіть друзів, а потім влаштуйте гучну вечірку.

Дивишся, йому і сподобається виступати в якості нареченого і питання "Як змусити хлопця одружитися?" відпаде сам собою. Адже дуже багато молодих людей не поспішають робити пропозицію коханій дівчині, боячись саме церемонії одруження. А тут він може переконатися, що нічого страшного в процесі реєстрації шлюбу немає і у вас з'явиться шанс отримати справжнє обручку на безіменний палець.

А чому тут дивуватися?
Якщо існують віртуальні знайомства, які часто переростають в віртуальну любов і супроводжуються віртуальним сексом, то чому б їм не прийняти вид віртуального шлюбу?
Дивишся, йому і сподобається виступати в якості нареченого і питання "Як змусити хлопця одружитися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online