Новини хабар - У Миколаєві на хабарі попався чиновника міськради - ФОТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, заступник начальника відділу контролю та нагляду за благоустроєм Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївського міського ради вимагав від місцевого бізнесмена за продовження договору оренди п'яти тисяч доларів.

Чиновник був затриманий на місці злочину під час отримання авансу в розмірі тисячі доларів. Разом з ним затримали і посередника - приватного підприємця.

Зловмисники вимагали гроші у бізнесмена, ларьки якого перебували на земельній ділянці, дія договору оренди якого закінчився.

На даний момент вирішується питання про повідомленні затриманим про підозру за статтею про одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, як повідомляв УРА-Информ , В Києві поліція затримала чиновників-вимагачів , Які займалися рекетом підприємців. Під час розслідування і стеження за зловмисниками з'ясувалося, що чиновники організували схему систематичного вимагання неправомірної вигоди від підприємців.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online