Hotels24.ua - 4676 Готелів України. Безкоштовне бронювання та Відгуки

  • Зимовий відпочинок в Польщі 16 грудня 2019

    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    В останні роки все більше українців вибирають зимовий відпочинок в Польщі. Багато відправляються на відомі польські гірськолижні курорти, щоб вдосталь покататися на лижах, сноубордах, розважитися і повеселитися на повну котушку! І це не дивно, оскільки Польща пропонує найдешевший, але при цьому якісний, гідного рівня, відпочинок в Європі. Крім того, країна доступна. Вона є найближчою сусідкою України, в яку легко потрапити по безвізу. Україна з іноземною державою пов'язують непоганої якості дороги. Квитки на автобуси, потяги в Польщу - прийнятною цінової категорії. Також недорого обходиться авіасполучення. Сьогодні Hotels24 розповість, де можна чудово відпочити в Польщі цієї зими.

  • Котеджі Буковеля для найкращого відпочинку 14 грудня 2019

    Буковель - один Із найпопулярнішіх туристичних напрямків, Який обірають туристи в зимову пору року. На гірськолижний курорт їдуть Любителі активних, а годиною и екстремальних, відів спорту, цінітелі мальовнічої природи та незрівняного карпатського колориту. Тут можна досхочу покататися на лижах, сноубордах, повеселітіся на запальний вечірках, порелаксуваті в чанах та попарітіся в Лазні. Альо сегодня мова піде не про розваги, а про котеджі Буковеля. Отож, Hotels24 підготував ТОП-10 найкращих. Оббирати з Переліку свой!

  • Гід по Буковелю: актуальні підказки для цікавого дозвілля і комфортного відпочинку 14 грудня 2019

    Буковель - відмінне місце для відпочинку в будь-яку пору року! Відпочиваючих з усіх куточків України привертає, приголомшливої ​​краси, природа Карпат і чистий, гірське повітря! Особливо затребуваний курорт серед туристів з наближенням зимових холодів, тоді, коли стартує гірськолижний сезон. Буковель пропонує гостям високий рівень сервісу, комфортні та сучасні умови для незабутнього, активного дозвілля на засніжених схилах величних гір! Hotels24.ua розповість читачам про особливості відпочинку в даному мальовничому куточку навесні, влітку, восени, взимку і надасть найактуальнішу інформацію про курорт.

  • BIKINIKA.com.ua
    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

    We have 4 guests online