Як вести свідкові на весіллі. Що робить свідок на весіллі?

  1. Як свідки повинні вести себе на весіллі
  2. Що робить свідок на весіллі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Весілля - одна з найважливіших подій всього нашого життя

Весілля - одна з найважливіших подій всього нашого життя. Тому кожному хочеться, щоб цей захід пройшов гладко і на вищому рівні. Одним з істотних моментів при цьому виступає вибір свідків. Вони повинні не просто бути, а й виконувати певні функції - вирішувати проблеми, допомагати в справах, піклуватися про гостей, позбавивши тим самим молодят від частини клопоту.

Як свідки повинні вести себе на весіллі

У більшості випадків свідками вибирають дуже близьких друзів або навіть родичів. При цьому вони повинні бути повнолітніми, щоб надати свої документи при реєстрації. Однак їх роль не полягає тільки в активній участі на весіллі. Вони повинні виконати чималу роботу і до цієї події. Так, свідки відповідають за список подарунків молодятам, допомагають на всіх підготовчих етапах, влаштовують дівич-вечір і парубочий вечір. За правилами, про дані заходи наречений і наречена не повинні знати нічого, крім дати. Будь-які інші подробиці святкування відкриваються в самий останній момент.

Що робить свідок на весіллі

На весіллі свідки приділяють увагу гостям, стежать, щоб всім все вистачало, і беруть на себе деякі організаційні моменти. У випадках, коли наречені відразу після весілля їдуть подорожувати, свідки від їх імені оплачують залишилися рахунки.

Основна роль свідків на весіллі - допомога молодятам у всіх їхніх справах. Так, свідок допомагає нареченій з вибором сукні, біжутерії, весільних дрібниць, допомагає вбиратися, поправляє зачіску, макіяж, і т.п. Свідок же бере на себе доставку напоїв (в тому числі алкогольних), охороняє автомобіль, забезпечує його прикраса, допомагає при викупі, зберігає у себе кільця. Даний перелік можна продовжувати довго.

Бути свідками на весіллі - це велика честь, це дуже відповідальна і в той же час захоплююча місія. Однак про неї потрібно попереджати заздалегідь (хоча б за пару місяців до заходу), щоб можна було вжитися в цю роль і відповідно себе проявити.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online