Котеджне селище «Грін Форест»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

КП «Грін Форест   »Розташувався в 12 км КП «Грін Форест »Розташувався в 12 км. від Нижнього Новгорода в селі Елховка, Кстовского району Нижегородської області в екологічно чистому районі. Поруч ліс і природні озера. Селище призначений для цілорічного проживання. У безпосередній близькості соціальна інфраструктура села Велике Мокре: магазини, школа, дитсадки. Щодня від селища курсує шкільний автобус, який доставляє дітей до школи і назад.

Працюють продуктові магазини в Елховка, Великому Мокрому, а незабаром буде побудований продуктовий магазин на території самого селища «Грін Форест». У сусідньому селищі «Грін Вілладж» є дитячий майданчик. Працюють продуктові магазини в Елховка, Великому Мокрому, а незабаром буде побудований продуктовий магазин на території самого селища «Грін Форест»
Селище знаходиться під постійною цілодобовою охороною. За станом і чищенням доріг в зимовий час стежить Адміністрація району. У селищі Green Forest є все необхідне для постійного проживання. При купівлі ділянки зараз вам не потрібно доплачувати за дорогу і електрику. Отримано технічні умови підключення по газу, ведуться проектні роботи. Проведення газопроводу до всіх ділянок в селищі буде завершено в найближчому майбутньому.
У «ГрінФорест» ви можете побудувати будь-який будинок: обмежень по його зовнішньому вигляду і термінів будівництва, як у багатьох інших селищах, немає. Також Ви можете отримати постійну реєстрацію в побудованому будинку.
Земельні ділянки реалізуються як на узліссі, так і поруч з озером. Вартість ділянки і зведення будинку порівнянна з ціною двокімнатної квартири в Автозаводському районі Нижнього Новгорода. При цьому площа будинку може бути більше міської в три рази.

Сайт селища: elxovka-forest.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online