Дерев'яний ящик для вина для весілля на винну церемонію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

А ви знали, що крім пісочної весільної церемонії існує ще й винна? Традиція забивати в ящик пляшку з вином прийшла до нас з Європи порівняно недавно. Вважається, що винна церемонія здатна зробити союз молодих довгим і щасливим.

Вважається, що винна церемонія здатна зробити союз молодих довгим і щасливим

Закордонні молодята вкладають в цей ритуал особливий сенс. Новоспечені чоловік і дружина пишуть один одному побажання. Це можуть бути визнання в любові, вірші або навіть клятви. Разом з улюбленим вином, таємні записки поміщають в ящик, який щільно забивають цвяхами або опечатують. Сувенір чекатиме свого зоряного часу довгі роки. Дату відкриття призначають молодята. Це може бути кругла дата дерев'яної, рожевою або навіть золотого весілля!

Це може бути кругла дата дерев'яної, рожевою або навіть золотого весілля

Коробка з вином стане об'єктом для перемир'я в критичних для сімейної пари ситуаціях. Якщо шлюб тримається на волосині, якщо сварки стали вашими вірними супутниками, відкрийте ящик із заповітними записочками і згадайте, як ви клялися один одному в любові. Цей сентиментальний момент дозволить вам подивитися на ситуацію з іншого боку і розставити пріоритети.

Цей сентиментальний момент дозволить вам подивитися на ситуацію з іншого боку і розставити пріоритети

Вартість ящика для вина:

1) Пенал - дерево, без фарбування, нанесення зображення методом гравіювання - 1500 руб / шт.

2) Ящик з кришкою, з замочком, нанесення методом гравіювання - 2300 руб

3) Ящик з окремою кришкою, яку забивають цвяхами, дерево, нанесення зображення методом гравіювання - 2400 руб, слова у вигляді об'ємних слів - від 2500 руб.


Винна церемонія стане чудовою альтернативою церемонії весільного вогнища, якщо її правильно провести. Не останнє значення має упаковка, в яку буде укладатися тендітна пляшка з алкогольним вмістом. Зазвичай, для таких цілей вибирають ящик для вина або коробку для вина.
Компанія «Формат» виготовить ящик для вина будь-якої складності. Навіть якщо день вашого весілля вже зовсім близько, ми виконаємо оперативне замовлення на виготовлення коробки для вина, відповідно до ваших побажань. Ми пропонуємо вибрати в якості матеріалу для винної коробки благородне дерево. На кришці вироби, за допомогою лазера або фрезерування, наші майстри виріжуть красиві візерунки і індивідуальну напис. Непоганим варіантом у даному випадку буде коробка з пластику. Вона набагато дешевше своїх дерев'яних конкурентів, але нітрохи не гірше за зовнішніми оцінками.

Вона набагато дешевше своїх дерев'яних конкурентів, але нітрохи не гірше за зовнішніми оцінками


Щоб коробка щільно закривалася, необхідно забезпечити її замком або засувкою. Цікавим рішенням, в даному випадку, буде висувна кришка коробки. Вона надійно зберігатиме вино до тих пір, поки ви не вирішите відкрити його.


Ми забарвимо готовий виріб в будь-який колір або кроєм його лаком. Готовий замовлення ви отримаєте в обговорені заздалегідь терміни. Телефонуйте за вказаною на сайті номеру і дізнавайтеся подробиці у наших менеджерів.

А ви знали, що крім пісочної весільної церемонії існує ще й винна?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online