МРЕВ в Електросталі


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для жителів міста Електросталь МРЕВ, яке є спеціалізованою службою ДАІ, надає наступні державні послуги:
• Постановка на облік і зняття з обліку транспортного засобу;
• Проведення державного технічного огляду транспортного засобу;
• Проведення іспитів для отримання державних прав на управління автотранспортом;
• Утилізація автотранспорту;
• Видача та заміна водійських прав та реєстраційних документів;
• Зміна даних в документах транспортного засобу у випадках його переобладнання, заміни номерних агрегатів, зміни його власника і т.д.
Варто нагадати, що відповідно до наказу МВС РФ "Про внесення змін до нормативно-правових актів Міністерства Внутрішніх Справ РФ" з квітня 2011 року для багатьох автовласників спрощується процедура реєстрації автотранспорту. Серед нових поправок, що стосуються функцій МРЕВ Електросталі, можна виділити: скасування звірки номерів двигуна з паспортом машини, введення послуги "припинення реєстрації ТЗ" (без зняття її з обліку), можливість збереження номерних знаків при зміні власника автомобіля (в ряді випадків), скасування необхідності знімати машину з обліку при переїзді в інший регіон і т.п.
Реєстраційне Екзаменаційний Підрозділ (телефон (496) 573-83-48) при ОГИБДД УВС знаходиться на вулиці Піонерська, будинок 1 в м Електросталь. МРЕВ (Міжрайонний відділ техогляду і реєстрації автотранспорту), яке обслуговує ряд районів, в т. Ч. І міський округ Електросталь, знаходиться в Ногинском районі в селі Єльня, вулиця Пролетарська, будинок 3 (телефон (496) 521-12-57). Ці структури працюють щодня крім неділі. Графік роботи: понеділок з 9-00 до 14-00 (прийом за записом), вівторок-субота з 9-00 до 18-00. Інформацію про необхідні документи та квитанціях, бланки заяв для реєстраційних дій, технічного огляду і отримання водійських прав доступні на сайті ГИБДД Росії ( http://www.gibdd.ru/ ).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online