Підсумки економічного співробітництва Астани і Сеула підвели в KOTRA

Казахстан виключили з «чорного авіаспіска»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Європа, нарешті, відкрила своє небо для казахстанських літаків. Довгоочікувана новина з'явилася на сайті Єврокомісії, яка оновила «чорний список». «Казахстанські авіаперевізники виключені з цього списку», - підкреслюється в повідомленні, передає "КТК".

В Алмати відкриють завод, побудують комплекс в горах і, нарешті, висадять апорт В Алмати відкриють завод, побудують комплекс в горах і, нарешті, висадять апорт

Угоди на 300 мільярдів тенге уклали в Алмати! Десятки меморандумів підписали на міжнародному форумі «Almaty Invest 2016». Завдяки їм в найбільшому місті країни висадять апорт, відкриють фармацевтичний завод і побудують багатофункціональний комплекс в горах, передає телеканал "КТК".

Сільське господарство ВКО чекає впровадження технологічного ноу-хау Сільське господарство ВКО чекає впровадження технологічного ноу-хау

Інновації в сільському господарстві дозволять в сотні разів збільшити кормову базу ВКО, передає Інформаційний центр ВКО.

610 тисяч гектар зрошуваних земель будуть залучені в сільгоспобороту 610 тисяч гектар зрошуваних земель будуть залучені в сільгоспобороту

До 2021 року в уряді планують відновити все іригаційні системи регулярного зрошення, повідомляє "24Хабар".

Золотовалютні резерви НБРК склали $ 29,8 млрд Золотовалютні резерви НБРК склали $ 29,8 млрд

Політика невтручання Національного Банку в курсоутворення дозволяє зберігати резерви, повідомляє "24Хабар".

Іран зробив туман національною валютою Іран зробив туман національною валютою

Іран змінив назву національної валюти. Про це в середу, 7 грудня, повідомляє агентство Tasnim. Інформує "Лента.ру".

Мей сподівається на гладкий і організований процес Brexit Мей сподівається на "гладкий і організований" процес Brexit

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей хоче, щоб процес Brexit пройшов максимально "гладко і організовано", пише Financial Times. Інформує РІА Новини.

У Казахстані не буде вводитися податок з продажів У Казахстані не буде вводитися податок з продажів

Прем'єр-міністр Казахстану Бакитжан ​​Сагінтаев в четвер заявив, що в Казахстані не буде вводитися податок з продажів замість податку на додану вартість, повідомляє Sputniknews.kz.

Будівництво розв'язки на Північному кільці завершиться достроково Будівництво розв'язки на Північному кільці завершиться достроково

Будівництво розв'язки на Північному кільці завершиться достроково. Напередодні була відкрита шестиполосна естакада. Вона розвантажить цю ділянку автомагістралі відразу на 80%, підрахували фахівці. Вони запевнили, що в цілому, зведений міст по праву можна вважати не тільки красивим і міцним, але і економічним, передає телеканал ...

Кращий хліб печуть у Балхаші Кращий хліб печуть у Балхаші

В рамках Дня індустріалізації в Астані пройшов республіканський конкурс "Кращий товар Казахстану -2016». Відрадно, що перемогу в номінації «Кращі продовольчі товари» впевнено здобув колектив хлібокомбінату «Балкаш нан», пише Zakon.kz.

1 млн тонн нафти планується добути на Кашагане до кінця року 1 млн тонн нафти планується добути на Кашагане до кінця року

В Атирау за участю Глави держави відбулася офіційна презентація одного з великих родовищ в світі і першого морського родовища в Казахстані - Кашаган, повідомляє Primeminister.kz.

У Павлодарі зібрано 815 тисяч тонн зерна в 2016 році У Павлодарі зібрано 815 тисяч тонн зерна в 2016 році

За роки незалежності Павлодарської аграрії ввели в сільгоспобороту понад півтора мільйона гектарів покинутих земель, повідомляє 24.kz.

Експерти: об'єднання банків може привести до катастрофи Експерти: об'єднання банків може привести до катастрофи

Незважаючи на те, що Національний банк в особі його голови не вказує прямо на тих, кого він бачить злилися, не складно здогадатися, що мова йде про двох найбільших банках країни. Чутки про їх можливе об'єднання поповзли в середині листопада і дійшли до апогею прямим питанням від міжнародного інформаційного - ...

Виробництво чорної ікри і осетрини запущено в Уральську Виробництво чорної ікри і осетрини запущено в Уральську

В ході загальнонаціонального телемосту в Уральську запущений перший і єдиний поки в країні проект з виробництва товарної осетрини і чорної ікри, повідомляє 24.kz.

Наскільки в Казахстані зростуть штрафи в 2017 році Наскільки в Казахстані зростуть штрафи в 2017 році?

Поки казахстанські чиновники сперечаються з поліцейськими про необхідність зниження або підвищення штрафів за ряд порушень ПДР, щорічне зростання місячного розрахункового показника неминуче збільшує розмір всіх штрафів, повідомляє Kolesa.kz.

Діти, які отруїлися бургерами уральці просять три мільйони Діти, які отруїлися бургерами уральці просять три мільйони

Жителі Уральська, які отруїлися бургерами, завалили кафе позовами. Постраждалі вимагають, щоб їм виплатили більше трьох мільйонів тенге компенсації, передає телеканал "КТК".

сторінки:

Наскільки в Казахстані зростуть штрафи в 2017 році?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online