Бетонні басейни - плитка для басейну і гідроізоляція (будівництво за низькою ціною) на сайті www.koronapool.com.ua

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми з 1997 року займаємося будівництвом бетонних басейнів в Харкові і по всій Україні.

Стаціонарні бетонні басейни самі міцні та довговічні. Це монолітна чаша із залізобетону, яка виготовляється в котловані. Такий тип басейнів вважається найнадійнішим. Обробка чаші може бути виконана як плівковим покриттям так і плиткою, мозаїкою.

Консультація і розрахунок вартості будівництва басейну за телефонами:

Більше наочної інформації, а також приблизні ціни на бетонні басейни, ви можете розрахувати в калькуляторі внизу сайту http://bb.koronapool.com.ua .

Подивитися деякі завершені проекти у нас на сайті в розділі Наші роботи .

Якщо заглянути вглиб історії появи плавальних басейнів в країнах Сходу, Греції, Римської імперії, то можна тільки здивуватися, як примудрялися стародавні зводити гідротехнічні споруди без сучасних будівельних матеріалів. Але чудес не буває - басейни будували при появі цивілізації. Коли з'явився бетон, і в будівництві відбулися революційні перетворення. Торкнулися вони й будівництва бетонного басейну.

До сих пір бетонні басейни сміливо утримують гілку першості в різноманітті використань технологій зведення гідротехнічних споруд. І це неспроста. Адже бетонні басейни належать до найбільш витонченим по різноманіттю форм і розмірів. З бетону можна залити все - чаші, сходів, річки, острови і багато іншого. Одне з основних переваг бетонних басейнів-це міцність, довговічність, надійність, хоча ціна бетонного басейну не така вже маленька.

У басейні, як і в будь-якому будівельному спорудженні найважливіша частина є фундамент на якому тримається вся конструкція. Основою бетонного басейну є відлита чаша, яка «тримає» на собі заставні елементи, обладнання та оздоблювальний матеріал-плитку для басейну що робить басейн прикрасою будь-якого будівельного комплексу, будь то спортивний, розважальний, або житловий об'єкт.

Окремо можна зупинитися на перевагах будівництва бетонних басейнів. Напевно чаша з бетону є єдиною в своєму роді основою, яка може бути оброблена практично будь-яким оздоблювальним матеріалом, починаючи від порівняно недорогих, таких як фарба і плівка і закінчуючи дорогими, такими, як плитка для басейну і мозаїка. За виготовлення оздоблювальних матеріалів беруться багато іменні виробники. За плівці (лайнеру) такі як Алькорплан, Sika-Trocal, Flag і інші. За плитці для басейну і мозаїці Bisazza.

За плитці для басейну і мозаїці Bisazza

При використанні мозаїчного покриття басейну з використанням готових панно можна створювати справжні шедеври. А із застосуванням сучасного підбору на стінах басейну можна викласти картини, навіть з зображень улюблених фотографій з життя заказчіка.Однако це суттєво вплине на ціну бетонного басейну

Бетонні басейни привабливі і тим, що даний вид чаші найбільш підходить для споруд переливних басейнів. На відміну від варіантів з скіммерним басейном, коли вода забирається не доходячи до верхньої кромки басейну, на висоті 15-20 см переливні басейни відносяться до більш респектабельним і елітним. У таких конструкціях вода для фільтрації забирається з ємності, куди потрапляє через переливний жолоб сконструйований навколо басейну, що в свою чергу дозволяє зробити рівень води на висоті верхньої кромки чаші басейну. Це гарно.

Насправді переливні басейни дорожче скіммерних приблизно на 30-40%. Це відбувається за рахунок того що необхідний додатковий монтаж переливної решітки та наявність накопичувальної ємності. Та й роботи по чаші повинні бути виконані з великою точністю по верхній кромці басейну. В іншому випадку нерівності приведуть до утворення лисин на рівні переливу. А це значно вплине на зовнішній вигляд басейну.

Проектування бетонного басейну починається з вибору ділянки для його спорудження. Якщо це вуличний басейн, тоді бажано, щоб він знаходився в добре освітленому місці. Сонячні промені дуже добре прогрівають воду басейну і сприятливо діють на оточуючих. Однак не слід забувати, що купання відбувається не тільки в денний час доби. Вечір часто не найгірше час для відпочинку і купання, після роботи відпочинок дуже сприятливо позначається на здоров'я. Тому крім підводного освітлення необхідно передбачити освітлення території навколо басейну. Освітлення води в басейні має бути виконано із застосуванням сучасних досягнень в області світлотехніки.

Кваліфікована допомога інженерів компанії «Корона» при наявності знань і майстерності виконавців дозволить зробити басейн справжнім шедевром. Із застосуванням LED технологій басейн засяє безліччю колірних відтінків, а для особливо вимогливих замовників можна змонтувати світломузичні комплекси, які дозволяють насолодитися улюбленою музикою під час купання.

Правильно передбачити в бетонній чаші басейну місця для установки гідромасажного обладнання. Це можуть бути підводні повітряні гейзери, гідромасажні лежаки, стійки, протитечії. Дуже добре зарекомендували себе протитечії від шведського виробника Pahlen JetSwim1200 і Jetswim2000. Німецькі гідросмассажние установки від фірми Hugo Lame не мають собі рівних в пропозиціях на європейських і азіатських ринках виробників басейнів.

На стадії проектування чаші при будівництві бетонного басейну особливу увагу необхідно приділити сходах. Звичайно найбільш комфортно і зручно спускатися в басейн по «римської» сходах. Така конструкція сходів може бути спроектована різного виду і форми. В сходи можуть бути вмонтовано додаткове освітлення.

Оригінальне рішення при будівництві бетонного басейну передбачити гідромасажний басейн який з'єднується з основним за допомогою ряду інженерних рішень. Варто зазначити чому на наш погляд краще розділити два басейни. Насправді в гідромасажному басейні вода повинна бути підігріта до температури 28-35 * C.

Це дозволить купатися приймати процедури з великим задоволенням і, перебуваючи під масажним впливом досить довгий проміжок часу, не замерзнути. Правда гріти весь басейн до високих температур потребують чималих фінансових витрат на енергоносії і додаткові потужності на осушення повітря в приміщенні (якщо басейн внутрішній), а також збереження втрат тепла з поверхні самого басейну. Але за рахунок різниці температур води в різних басейнах оздоровчий ефект від прийому водних процедур значно збільшитися. І це варто того

Однак як зазвичай для значного виду виробів - будівництво бетонного басейну має деякі недоліки. Один з них - це дорожнеча будується чаші. Бетон заливається в заздалегідь виготовлену опалубку. Тому дуже багато залежить від кваліфікації працівників, що виготовляють опалубку. Методів її виготовлення існує досить багато. Бетон дуже важкий і пливе матеріал. Нерідкі випадки, коли опалубку при заливці бетону вдавлює в найнесподіваніші сторони. І при затвердінні бетонної суміші після зняття опалубки виявляються ями або горби. Це неприпустимо і доводитися робити додаткові роботи з вирівнювання, такі як срубиваніе ще не міцного бетону або оштукатурювання поверхні.

Насправді висока кваліфікація бетонників дозволить заощадити невиправдані витрати. Хоч вони спочатку і коштують дорожче ніж може запропонувати ринок. Не варто забувати - «Скупий платить двічі ...».

Чаша повинна заливатися безперервним методом, щоб уникнути так званих «холодних швів» (в цих місцях може бути пронесення бетонної споруди, а як наслідок відпадає плитка для басейну). Це також можна віднести до недоліків бетонного басейну.

І все таки басейни з бетону - це чудова конструкція, перевершити яку поки що не вдалося нікому. У поєднанні з таким чудовим оздоблювальним матеріалом як плитка для басейну можна отримати справжній шедевр перевершити який поки що не вдалося нікому Тому будувати ці басейни потрібно і потрібно це робити із задоволенням.

Облицювання у бетонного басейну визначає його зовнішній вигляд, отже, повинна ретельно підбиратися.

Це спеціальна плівка, армована поліефірним волокном з додаванням стабілізатора, який захищає її від ультрафіолету, а також з нанесеним акриловим шаром для додання блиску Це спеціальна плівка, армована поліефірним волокном з додаванням стабілізатора, який захищає її від ультрафіолету, а також з нанесеним акриловим шаром для додання блиску. Лайнер дуже універсальний матеріал і їм відбуваються як вуличні так і внутрішні басейни.

Потрібно врахувати, що при цьому варіанті, легко обладнати басейн будь-яким видом атракціонів (протитечія, повітряний гейзер, сходи будь-якого розміру, гідромасаж, водоспад). При цьому стає зрозуміло, чому плівкових басейнів будується більше, ніж всіх інших разом узятих.

Це може бути скляна або порцелянова мозаїка різних розмірів або навіть мармур Це може бути скляна або порцелянова мозаїка різних розмірів або навіть мармур. Технологія облицювання чаші басейну в усіх випадках однакова, головне, щоб облицювальний матеріал мав низьку абсорбцію води, інакше він буде відшаровуватися і відпадати. Для обробки басейну не підходить звичайна глиняна або керамічна плитка.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online