Підготовка до ЄДІ і ОГЕ з англійської мови через скайп 2019

  1. Структура ЄДІ і ОГЕ (ДПА) з англійської мови.
  2. Секрет успішної підготовки до здачі ЄДІ з англійської.
  3. Особливості підготовки до ЄДІ з англійської у нас

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Курс підготовки до здачі ЄДІ і ОГЕ (ДПА) з англійської мови - фірмова послуга нашої школи навчання іноземним мовам по скайпу. Курс підготовки до здачі ЄДІ і ОГЕ (ДПА) з англійської мови - фірмова послуга нашої школи навчання іноземним мовам по скайпу Ми особливо досягли успіху в цій галузі. Про це говорять результати наших студентів. Їх наполеглива праця і наше майстерність дає щорічно відмінний результат, в тому числі і у вигляді 100 балів за тест.

І так, що ж потрібно знати, щоб отримати легальним способом 100 балів при здачі цього тесту?

  1. Найголовніше - ЄДІ з англійської мови не належать до тих тестів, підготуватися до яких можна просто прочитавши підручник і вирішивши пробні завдання.
  2. Друге - успішна здача ЄДІ з англійської відкриває двері в багато престижні вищі навчальні заклади країни, успішно закінчивши які можливо зробити успішну, а найголовніше цікаву, кар'єру в житті.
  3. І третє - на практиці у вас не буде другого шансу скласти іспит і отримати результат, який більше вас влаштує.

Структура ЄДІ і ОГЕ (ДПА) з англійської мови.

ЄДІ з англійської складається з п'яти частин. Кожна частина призначена для оцінки одного з п'яти навичок володіння англійською мовою:

  • аудіювання, або здатність розуміти англійську мову на слух;
  • читання, або здатність розуміти письмову англійську;
  • граматика і лексика, або знання правил англійської мови;
  • лист, або здатність висловлювати свої думки англійською письмово;
  • говоріння, або здатність усно формулювати і висловлювати свої думки англійською, включаючи правильну вимову.

Перші чотири частини здаються в письмовому вигляді, п'ята - усно. Кожна частина оцінюється в 20 балів, успішна здача всіх п'яти дає максимальні 100 балів. Це наочно свідчить про комплексності іспиту і необхідності системної підготовки до його здачі.

ОГЕ (ДПА) з англійської мови має таку ж структуру як і ЄДІ і відрізняється кількістю завдань. Складність завдань порівнянна з складністю завдань з ЄДІ. В цілому ОГЕ можна розглядати як кілька полегшений варіант ЄДІ.

Секрет успішної підготовки до здачі ЄДІ з англійської.

Отже, що потрібно для хорошої підготовки?

Перше - це час. Якщо Ви плануєте здавати ЄДІ (або ОГЕ) в 2019 році, то починати треба прямо зараз. Дев'ятимісячний курс дає максимальний результат без шкоди для особистого часу учня і перешкод до підготовки до ЄДІ з інших предметів, навіть при невисокому рівні викладання англійської мови в школі. Шестимісячний курс також дає хороший результат, але вимагає більшої інтенсивності занять. Тримісячний курс дозволяє отримати потрібний ефект при високій інтенсивності занять або дозволяє сконцентруватися на конкретних навичках, наприклад на навику усного мовлення. Заняття меншої тривалості дозволяють виявити слабкі сторони і прогалини в підготовці і максимально ліквідувати їх.

Друге - звернутися до нас. Це дозволить при наявності достатнього часу зробити все інше необхідне для успіху. Друге - звернутися до нас

Що ми пропонуємо для цього:

  • професійних репетиторів з досвідом роботи в ЄДІ;
  • ефективну методику підготовки, включаючи навички усного мовлення;
  • сучасні технології - програму Skype, яка робить доступною зв'язок з викладачем стільки часу, і так часто, скільки необхідно для результату, не важливо де Ви перебуваєте;
  • доступна ціна для надання послуг такої якості.

Особливості підготовки до ЄДІ з англійської у нас

В ході підготовки викладач оцінить рівень учня. Виявить слабкі сторони підготовки і намітить план навчання, з урахуванням кількості планованих занять. Надасть необхідні навчальні матеріали, включаючи матеріали для пробного тестування. Проведе заняття на високому професійному рівні. Оцінить поступ учня. Надасть інформацію про тонкощі здачі тестів ЗНО з кожного навику. Скоректує план і програму навчання з урахуванням особливостей студента і його сприйняття матеріалу. Проведе проміжне і фінальне тестування. Підведе підсумки навчання і дасть рекомендації щодо подальшого вдосконалення мови.

Вся робота з учнем ведеться індивідуально. Ви платите саме за роботу з Вашою дитиною. Ваша дитина займається вдома, економлячи час на дорогу і залишаючись у безпеці.

Для того, щоб отримати більш повну інформацію, заповніть форму зворотного зв'язку і запишіться на пробний урок у зручний для Вас час.

Ми любимо наших учнів і працюємо для Вашого успіху!

Школа підготовки до ЄДІ і ОГЕ з англійської Mobile Language School.

Школа підготовки до ЄДІ і ОГЕ з англійської Mobile Language School

І так, що ж потрібно знати, щоб отримати легальним способом 100 балів при здачі цього тесту?
Отже, що потрібно для хорошої підготовки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online