Краснокаменск отримав статус території випереджаючого розвитку - «Російська газета»

  1. Урядова комісія за участю Фонду розвитку мономіст схвалила заявку Краснокаменська на статус території...

Урядова комісія за участю Фонду розвитку мономіст схвалила заявку Краснокаменська на статус території випереджаючого соціально-економічного розвитку (ТОСЕР), повідомляє 21 березня «Російська газета».

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Статус торів отримали сім мономіст: Анжеро-Судженськ, Краснотур'їнськ, Надвоїці, Тольятті, Белебей, Кумертау і Краснокаменск. Рішення про створення ТОРу приймалося урядом після розгляду спеціальної заявки, яка подається в Мінекономрозвитку РФ губернатором регіону », - йдеться на сайті.

У повідомленні наголошується, що належні пільги і державну підтримку міста отримають тільки після того, як їх управлінська команда пройде навчання за спеціальною програмою і захистить проект щодо подальшого розвитку міста.

За інформацією «Російської газети», навчання почнеться найближчим часом.

Делегація уряду краю і робоча група при уряді РФ за рішенням проблем мономіст перебувала в Краснокаменську 16 жовтня 2015 року під головуванням Ірини Макіев, яка також є заступником голови правління Зовнішекономбанку. Саме від рішення Макіев залежало, чи отримає схвалення заявка від регіону. У той день вона підкреслила, що перша заявка здалася недостатньо обґрунтованою, тому необхідно було її доробити, і додала, що у Краснокаменська є всі шанси на отримання статусу ТОРу.

У грудні екс-губернатор краю Костянтин Ільковського заявив, що комісія заявку схвалила, а всі необхідні документи передані в Міністерство економіки Росії. Очікувалося, що в першому кварталі 2016 року підписано постанову федерального уряду після того, як буде отримано остаточне схвалення комісії. Одночасно з цим в січні 2016- го стало відомо, що Ільковського підписав угоду про співпрацю з «Фондом розвитку мономіст», за яким організація вкладе в розвиток Краснокаменська 10,8 мільярда рублів за 4 роки.

Резиденти ТОР отримують податкові пільги, скорочення виплат в різні фонди, а також комунальні послуги за зниженими тарифами.

8:47, 22 березня 2016

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online