Forbes склав список найбагатших сімей Росії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: polit.ru

Лідером серед найбільш забезпечених сімей 2018 року по версії видання Forbes виявилася сім'я підприємця Михайла Гуцерієва. Загальний стан - 5,97 млрд доларів.

Другий рядок рейтингу дісталася Ротенберг. Якщо в 2017 році сукупний статок цієї сім'ї оцінювався в 4,2 млрд доларів, то в 2018-му воно зросло до 4,85 млдрд доларів. Уточнюється, що повноцінному росту стану і досягнення рівня чотирирічної давності (5,55 млрд) - перешкоджають санкції.

Третє місце дісталося родині Валентина і Дениса Гапонцева з сукупним станом в 3,14 млрд доларів. Валентин Гапонцев є гендиректором IPG Photonics, а його син Денис - приватний інвестор. Гапонцева витіснили займали в минулому році цю ж сходинку братів Дмитра та Олексія Ананьєва. Це сталося у зв'язку з тим, що належав Ананьєва Промсвязьбанк перейшов під санацію Центробанку.

У рейтинг також увійшли: Шаймієва (четверте місце), Рахімкулова (п'яте місце), Саркісови (шосте місце), Шамалова (сьоме місце), Бажаєвих (восьме місце), Магомедова (дев'яте місце), Зубицького (десяте місце).

раніше «Солідарність» писала про те, що середньомісячна зарплата в липні склала 42 640 рублів, тоді як в червні вона складала 45 840 рублів. Помічений спад на 7,3%.

При цьому в 2017 році налічувалося близько 19,3 млн росіян, які перебувають за межею бідності, що на 200 тисяч менше, ніж в 2016-му.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online