Весілля тільки для двох

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата публікації 11 листопада 2016. Опубліковано в Різне

Різне

Все більша кількість пар схиляються до того, що немає сенсу в організації пишного весілля з величезною кількістю родичів. Вони вважають, що набагато правильніше присвятити цей день тільки один одному, тобто зробити весілля виключно на двох. Крім того, завдяки такому варіанту вдасться заощадити масу грошових коштів, адже витрат дійсно буде менше, а зекономлені гроші можна буде витратити на весільну подорож, в яке знову-таки можна відправитися тільки вдвох.

Однак, сумніви нареченого і наречену все ж долають. Адже споконвіку весілля було дуже урочистою подією і було прийнято запрошувати на неї абсолютно всіх родичів і друзів. Для того, щоб остаточно визначитися з тим, який вигляд матиме власне весілля, варто розглянути всі плюси і мінуси весілля на двох.

До плюсів виразно можна віднести економію. Вона дійсно буде значна, адже, як мінімум, не доведеться витрачатися на повноцінний банкет, в саме ця стаття витрат зазвичай є найбільш великою. Також молодята витрачають гроші на весільні костюми, обручки на замовлення , Оренду автомобіля, фотографа та відеооператора.

Крім того, роблячи таке весілля можна буде не думати про інших, не переживати з приводу того, що гостям щось не сподобається, що не підбирати під них меню і т.д. Це позбавить пару від зайвих переживань, адже завжди хочеться зробити на родичів і друзів гарне враження, а через це багато пар геть забувають про свої власні інтереси і бажання.

Багато молоді сім'ї говорять про те, що під кінець свого весільного дня дуже втомлюються, так як весь день доводилося перебувати в оточенні великої кількості людей весь вечір. Це дійсно стомлює, а якщо на весіллі буде присутній лише дві особи, цієї дикої втоми можна буде уникнути.

Але правда поряд з очевидними перевагами, у такого роду весілля є і деякі недоліки. Наприклад, молодята не зможуть отримати велику кількість повноцінних подарунків, які зазвичай підносять родичі і друзі. Це, звичайно, не саме головне в весіллі, але багато на них дуже розраховують.

Часто пари, які вирішують зробити весілля виключно для себе, стикаються з серйозною нерозумінням з боку рідних, адже родичі завжди чекають пишне торжество, тому їм складно зрозуміти новомодні весільні ідеї. Безумовно, молодята не прагнуть образити родичів, але при цьому і відмовлятися від своєї весільної ідеї ніхто не хоче. Щоб не образити близьких, варто пояснити їм своє бажання, але при цьому пообіцяти обов'язково зазначити з ними цю подію в домашній обстановці, адже їм хочеться теж привітати новоспечених чоловіка і дружину.

Щоб не образити близьких, варто пояснити їм своє бажання, але при цьому пообіцяти обов'язково зазначити з ними цю подію в домашній обстановці, адже їм хочеться теж привітати новоспечених чоловіка і дружину

Зваживши всі плюси і мінуси, кожна пара повинна сама вирішити, як їм провести цей знаменний день.

Весілля для двох - це європейський варіант весілля, адже саме в Європі вже давно відмовилися від церемоній і застіль, і дійсно, весілля - це свято двох людей, тому вони мають абсолютно повне право насолодитися в цей день один одним і організувати все так, щоб їм ніхто не заважав.

Незважаючи на те, що таке весілля вважають досить скромною, її організацією все одно потрібно займатися і досить серйозно.

Зазвичай перед нареченим і нареченою стоїть вибір, де одружитися - в рідній країні або за кордоном. Це залежить виключно від уподобань майбутніх молодят, ну і звичайно, від їх матеріальних можливостей, адже весілля в іншій країні буде коштувати дорожче такого ж урочистості на батьківщині. Безумовно, якщо організувати весілля на островах, то вона неодмінно залишить після себе масу незабутніх вражень і емоцій, але це не означає, що весілля в своєму місті буде гірше. Як то кажуть, це справа смаку.

Для того, що весільний день не став надто схожим на звичайний, варто продумати сценарій весілля, він повинен бути навіть у маленькій весілля на двох, щоб все було чітко розплановано і ні про що не вдалося забути. Все-таки весілля, навіть якщо вона буде організована на двох, повинна бути особливим днем, який принесе масу позитивних емоцій молодятам.

Ідеальний варіант для такого весілля - реєстрація шлюбу за кордоном в теплих країнах, там вдасться не тільки розпиватись, а й добре відпочити, незабутньо провести медовий місяць, адже молоді це заслужили.

Світлана, www.vitamarg.com

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online