Щоденник Антиреклама: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

pajibses

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

( Антиреклама ) всі записи автора


Демонстраційні варіанти ЄДІ з математики для 11 класу за 2002-2009 роки включають три розділи: А, В і С. До завдань з розділів А та В наведено відповіді, а завдання розділу З забезпечені рішеннями.

Демонстраційні варіанти 2010 - 2013 років складаються з двох розділів В і С. До завдань розділу В наведено відповіді, а до завдань розділу С - повні рішення.

Таким чином, з демонстраційних варіантів ЄДІ 2010 - 2013 років виключені завдання з вибором відповіді, що раніше складали розділ А.

Демонстраційний варіант ЄДІ 2011 року майже повністю збігається з демонстраційним варіантом ЄДІ 2010 року. Змінено лише завдання C1 і C5.

Наведені матеріали опубліковані на офіційному інформаційному порталі Єдиного державного іспиту.

Відзначимо, що демонстраційні варіанти за 2008 - 2013 роки представлені в форматі pdf, і для їх перегляду необхідно, щоб на Вашому комп'ютері був встановлений, наприклад, вільно розповсюджуваний програмний пакет Adobe Reader.

На цій сторінці нашого сайту ми поступово будемо розміщувати електронні версії навчальних посібників і презентації з математики для підготовки до ЄДІ і ДПА, які, на нашу думку, будуть корисними як тим, хто вчить математику в школі, так і тим, хто вчить математики в школі
На цій сторінці нашого сайту ми поступово будемо розміщувати електронні версії навчальних посібників і презентації з математики для підготовки до ЄДІ і ДПА, які, на нашу думку, будуть корисними як тим, хто вчить математику в школі, так і тим, хто вчить математики в школі .

Кожне з навчальних посібників містить необхідні теоретичні відомості, приклади розв'язання типових задач і задачі для самостійного вирішення.


Кожне з навчальних посібників містить необхідні теоретичні відомості, приклади розв'язання типових задач і задачі для самостійного вирішення

DOWNLOAD hyves.ucoz.org/index/0-22

шпаргалка ЄДІ - ЄДІ математика тести 11 клас, шпаргалка ЄДІ - відповіді на ЄДІ з біології за 9 клас, шпаргалка ЄДІ - www fipi ru біологія ЄДІ 2013, шпаргалка ЄДІ - демонстраційне ЄДІ з алгебри 2013 р, шпаргалка ЄДІ - відповіді на ЄДІ з математики 9 клас, шпаргалка ЄДІ - тести з ЄДІ геометрія 9 клас, шпаргалка ЄДІ - шпори з фізики на ЄДІ 2013, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ з біології 9, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ російській мові тренувальні тести, шпаргалка ЄДІ - зразкові тексти по ЄДІ з російської мови, шпаргалка ЄДІ - роботи ЄДІ з російської мови, шпаргалка ЄДІ - безкоштовні відп ети на ЄДІ з історії за 2013 рік, шпаргалка ЄДІ - тестування ЄДІ з біології, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ з суспільствознавства 11 клас безкоштовно, шпаргалка ЄДІ - російська мова ЄДІ 2013 Цибулько скачати, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ з суспільствознавства 2013 рік демо-версія, шпаргалка ЄДІ - вирішувати ЄДІ 2013 онлайн, шпаргалка ЄДІ - відповіді на тренувальні завдання з російської мови ЄДІ 2013, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ російську мову контрольно-вимірювальні матеріали 2013, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ тренер з математики, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ російську мову довідник, шпаргалка ЄДІ - з яких книг було ЄДІ 2013 по математиці, шпаргалка ЄДІ - іспит з історії ЄДІ, шпаргалка ЄДІ - відповіді до ЄДІ з літератури 2013 самойлова, шпаргалка ЄДІ - як правильно виконувати завдання ЄДІ з суспільствознавства, шпаргалка ЄДІ - тексти для частини з ЄДІ з російської мови, шпаргалка ЄДІ - онлайн ЄДІ з російської мови 2013, шпаргалка ЄДІ - демоверсії ЄДІ з фізики 2013, шпаргалка ЄДІ - подготока до ЄДІ з фізики, шпаргалка ЄДІ - алгебра пробний ЄДІ 9 клас, шпаргалка ЄДІ - відповіді ЄДІ з математики 2013 року варіант 4, шпаргалка ЄДІ - роботи ЄДІ 2013 по математиці, шпаргалка ЄДІ - якщо математично ку не знаєш як підготуватися ЄДІ, шпаргалка ЄДІ - демонстраційні варіанти ЄДІ 2013 по математиці з рішеннями, шпаргалка ЄДІ - результат ЄДІ з суспільствознавства 2013 омск, шпаргалка ЄДІ - завдання з хімії ЄДІ за 2013, шпаргалка ЄДІ - російська мова ЄДІ 2013 пучкова відповіді, шпаргалка Єдиний державний іспит - приклади ЄДІ з інформатики, шпаргалка ЄДІ - демонстраційні варіанти ЄДІ з російської та математики, шпаргалка ЄДІ - ЄДІ з російської мови 11 клас 2013 тренувальний варіант, шпаргалка ЄДІ - квитки ЄДІ з фізики, шпаргалка ЄДІ - як знайти відповіді з біології по ЄДІ 2013 , шпаргалки а ЄДІ - демоверсія по суспільству ЄДІ, шпаргалка ЄДІ - фізика ЄДІ 11 клас, шпаргалка ЄДІ - програма для підготовки ЄДІ з математики, шпаргалка ЄДІ - суспільствознавство ЄДІ 2013 демонстраційний, шпаргалка ЄДІ - демонстраційний варіант з біології 9кл ЄДІ, шпаргалка ЄДІ - знайти тести по російській мові ЄДІ 9 клас, шпаргалка ЄДІ - критерії оцінювання ЄДІ з суспільствознавства 2013, шпаргалка ЄДІ - демонстраційного варіанта ЄДІ 2013 р з історії,

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online