63-річна дружина Йосипа Кобзона розповіла, як зберігає красу

  1. пов'язані новини
  2. Рекомендуємо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У розмові про зовнішній вигляд Неллі в першу чергу наголошує на тому, як важливо радіти кожному новому дню. «Я встаю вранці, дивлюся у вікно і кажу:« Боже, яке щастя! ». Сонечко - чудово, дощ - чудово, сніг - просто приголомшливо. Спасибі, Господи, дожила. Найголовніше, щоб всі були здорові. Сім'я, оточення - це так само важливо, як і внутрішня гармонія, - впевнена Кобзон. - Якщо мене ніщо не дратує, не турбує, не засмучує, у мене гарний настрій - на душі спокійно і добре. Звідси посмішка на обличчі. Щаслива людина не може виглядати погано ».

Що стосується більш матеріальної сторони процесу збереження молодості, то Неллі дуже добре ставиться до дієт, так як не є спортивною людиною. «Я все життя намагаюся стежити за харчуванням. Звичайно, іноді порушую. В принципі, я весь час сиджу на якихось дієтах. Як тільки з'являється нова дієта, відразу ж пробую її на собі, - розповіла Неллі в інтерв'ю порталу woman.ru.

ru

Неллі Кобзон нерідко супроводжує народного артиста СРСР на світських заходах

Ін'єкціям краси жінка також благоволить, тому що впевнена: чудес на світі не буває - в певному віці відбуваються природні зміни, поправити які можуть тільки «хороший косметолог або пластичний хірург».

«Ми наводимо в порядок волосся, нігті і тіло, робимо масажі, обгортання. А хіба особа гідно меншої уваги? Особа - це наша візитна картка, хто б що не говорив. Я вважаю, що важливий результат. Що конкретно жінка робить з собою - це її маленький секрет. Головне, щоб на жінку було приємно подивитися: «Треба ж, їй стільки років, а вона виглядає непогано!» - ось це важливо. Якщо жінка може собі дозволити, а я знаю, що зараз багато хто любить себе і балують, можу тільки сказати: «Браво!».

пов'язані новини

Вдова Йосипа Кобзона вперше після його смерті заговорила і постала перед камерою

Рекомендуємо

Трагічна смерть в Лондоні: в 35-річну зірку Instagram, яка пересувалася електроскутері, в'їхала вантажівка

Трагічна смерть в Лондоні: в 35-річну зірку Instagram, яка пересувалася електроскутері, в'їхала вантажівка

Екс-учасник шоу "Пісні" поскаржився на Максима Фадєєва: "Він мене люто розірвав, все стер і забрав"

А хіба особа гідно меншої уваги?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online