Олександр Новиков знайшов інвестора і забудовника ЖК «Бухта Квінс»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після звісток від Новикова пайовики стали миролюбні. Голова кооперативу Зіля Булатова, з якої бард раз у раз вступав в перепалки на засіданнях суду, почала свій виступ зі слів «я рада, що ми можемо поговорити в спокійній обстановці», а після прийшла до висновку, що нерозуміння між пайовиками і Новіковим виникло з -за Лариси Асоновой, яка керувала проектом і безпосередньо спілкувалася з пайовиками. Вона поцікавилася, чи вистачить грошей всім пайовикам, які захочуть вийти з кооперативу, на що Новиков відповів, що «вистачить усім».

Проблеми можуть виникнути у тих, хто буде продавати свій пай з переуступки - в середньому людина втратить 500 тисяч рублів. Зіля Булатова попросила Новикова опрацювати це питання, щоб пайовики отримували назад цілком суму, яку платили спочатку. Однак бард осадив співрозмовницю - відтепер вони всі питання вирішують безпосередньо з інвестором, а він свою справу зробив. На прес-конференції Олександр Новіков був з юристом Миколою Ізюровим, який додав - заслуга Новікова, який знайшов інвесторів, ніяк не позначиться на його статус у кримінальній справі.

На прес-конференції Олександр Новіков був з юристом Миколою Ізюровим, який додав - заслуга Новікова, який знайшов інвесторів, ніяк не позначиться на його статус у кримінальній справі

Рейс з Єкатеринбурга до В'єтнаму відклали на 12 годин

Причини затримки не називаються

Нагадаємо, Новіков і його партнер по бізнесу - колишній заступник міністра економіки Свердловської області Михайло Шіліманов звинувачуються в шахрайстві при будівництві житлового комплексу «Бухта Квінс»: на березі Шарташ повинні були з'явитися двох і триповерхові будинки площею 200 - 300 квадратних метрів. Майбутні мешканці вклали в будівництво близько 150 млн рублів, однак дах над головою вони так і не отримали. Обдуреними, за даними слідчих, залишаються 65 пайовиків ЖК. Обидва фігуранти справи були затримані в кінці минулого року, але їм вдалося оскаржити рішення суду і вони були відпущені на свободу. Пізніше з Новикова і Шіліманова взяли підписки про невиїзд. Детальну історію «Бухти Квінс» можна прочитати тут.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online