Будинок з Блок-кімнат, це швидко і економно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будувати заміський будинок це непросте завдання, я довго ламав голову, який же варіант побудови краще вибрати і з якого матеріалу цей будинок будувати Будувати заміський будинок це непросте завдання, я довго ламав голову, який же варіант побудови краще вибрати і з якого матеріалу цей будинок будувати. Сьогодні вибір самих різних будівельних матеріалів для побудови будинку просто величезний, і природно я шукав варіант дешевше і простіше, тобто економічніше. Спочатку почав переглядати ряд сайтів, але підказав мені найкращий варіант будівництва один випадок, значить, коли я був в далекому Підмосков'ї у відрядженні, то побачив дуже цікавий варіант будівництва, де майже ціле селище був побудований за лічені тижні, а будувалися там невеликі дачні будиночки з вже готових блок-кімнат. Цей варіант будівництва мені сподобався настільки, що і свою дачу я вирішив побудувати саме з таких блок-кімнат, а унікальність такого будівництва полягає в надзвичайно швидкої швидкості побудови будівель і в мінімальній загальній вартості. Тобто будинок і гараж з блок-кімнат можна побудувати буквально за лічені дні, причому обійдеться це вам дійсно в лічені копійки. Цей вид будівництва значно вигідніше ніж звичайне блочне будівництво і навіть вигідніше ніж панельне, тобто вам залишається просто купити ці блок-кімнати, потім доставити їх на місце будівництва і будинок вже практично готовий.

Що таке блок-кімната і як його роблять   Виготовляються такі блок-кімнати повністю на заводах, тобто весь процес будівництва вже переноситься в область заводського виготовлення, що має безліч переваг і достоїнств Що таке блок-кімната і як його роблять
Виготовляються такі блок-кімнати повністю на заводах, тобто весь процес будівництва вже переноситься в область заводського виготовлення, що має безліч переваг і достоїнств. Виготовляють блок-кімнати в спеціально приготованих формах, куди розміщують арматурні металеві каркаси і після цього в форму вводять бетонну суміш , Яка ущільнюється вібрацією і потім сушиться кілька годин. Після чого така блок-кімната витягується із загальної форми і цей блок вже практично готовий для будівництва, а складається блок з трьох стін, стелі та підлоги. Після того як блок витягли з форми він піддається обробці, малярських роботах і потім в нього встановлюють двері і якщо потрібно то і електропроводка. тепер уже блок-кімната готова для будівництва, я на дачі так побудував двоповерховий будинок, а також окремий невеликий гараж і маленьку господарську споруду, вийшло досить ефективно, просто і швидко. До речі з цих блоків ще сьогодні відмінно будують і п'ятиповерхові і навіть дев'ятиповерхові будинки, при цьому трудовитрати знижуються на 15%, а вартість житла буде менше на 5% і більше, ніж у панельний будинків.

Ця технологія унікальна і блок-кімнати вже відразу готові до побудови готового будинку, так як всі основні процеси зроблені ще на заводі і при будівництві будинку залишається просто з'єднати окремі блоки між собою і будинок готовий Ця технологія унікальна і блок-кімнати вже відразу готові до побудови готового будинку, так як всі основні процеси зроблені ще на заводі і при будівництві будинку залишається просто з'єднати окремі блоки між собою і будинок готовий. Це виробництво є унікальним і потоковим, а саме будівництво проходить в найстисліші терміни і головне що сама побудова таке дуже легке і швидке, тобто при малих витратах часу і фінансів. Фундамент під такий будинок можна робити найпростіший і легкий, з блоків можна будувати сміливо і 2-х і 4-х поверхові заміські будинки. У мене такий двоповерховий будинок був побудований всього за 3-4 дні, це разом з обробкою і налагодженням електрики і водопостачання, так що сміливо вам рекомендую побудова будинків і простих гаражів з блоків, це просто, швидко, економно і дуже ефективно.

У мене такий двоповерховий будинок був побудований всього за 3-4 дні, це разом з обробкою і налагодженням електрики і водопостачання, так що сміливо вам рекомендую побудова будинків і простих гаражів з блоків, це просто, швидко, економно і дуже ефективно



Увійдіть, щоб голосувати!

Проголосувало: 0
Оцінка: 0

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online